Αθλητισμός

Europa League: Με αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπέτις

Europa League: Με αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπέτις
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο προπονητής του Ολυμπιακού προετοίμασε τον κόσμο και τους δημοσιογράφους για αλλαγές στην 11άδα κόντρα στη Μπέτις. Η πρεμιέρα για το Europa League είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη και ο Πορτογάλος τεχνικός ανακατεύει την «τράπουλα».

Η πιο σίγουρη αλλαγή είναι αυτή του Μεριά αντί του Μιράντα. Ο Τυνήσιος στόπερ αναμένεται να περάσει στο πλευρό του Γιάγκος Βούκοβιτς για να αποτελέσουν οι δυο τους το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Πιθανή είναι η συμμετοχή του Βασίλη Τοροσίδη λόγω της ίωσης που ταλαιπωρεί τον Ομάρ. Η τρίτη αλλαγή που «παίζεται» είναι αυτή του Νάτχο στη θέση του Μπουχαλάκη και ίσως του Φετφατζίδη στη θέση του Χριστοδουλόπουλου.

Μία πιθανή ενδεκάδα είναι με:

Γιαννιώτη, Τοροσίδη (Ομάρ), Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκα, Νάτχο (Μπουχαλάκη), Καμαρά, Φορτούνη, Φετφατζίδη ή Λάζαρο, Ποντένσε και Γκερέρο.

Την αποστολή αποτελούν οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μερία, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X