Αθλητισμός

Η ΑΕΚ διασύρθηκε από κάποια Ζόρια επειδή ο προπονητής δεν έκανε τα βασικά

Η ΑΕΚ διασύρθηκε από κάποια Ζόρια επειδή ο προπονητής δεν έκανε τα βασικά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ διασύρθηκε από κάποια Ζόρια επειδή ο προπονητής δεν έκανε απλά τα βασικά… Μπορεί να είχε κάποιες απουσίες αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.

Ο Καρέρα είχε υλικό αλλά για λόγους που μόνο ο ίδιος ξέρει δεν το αξιοποίησε! Συγγνώμη αλλά έτσι είναι άξιος της μοίρας του…

Για παράδειγμα άφησε Αλμπάνη, Μαχαίρα, Τάνκοβιτς και Γκαρσία στον πάγκο… Λυπάμαι αλλά αυτό δεν το αξίζει η ΑΕΚ και ο κόσμος της!

Ο Καρέρα είναι ένα χρόνο στην ομάδα και ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι φιλοσοφία θέλει να περάσει στους παίκτες, ούτε καν τι σύστημα παίζει…

Αλλάζει συνεχώς συστήματα, ενδεκάδες, δίδυμα στην άμυνα, δίδυμα στο κέντρο… Και όλα αυτά όταν το πρωτάθλημα τρέχει και πόσο μάλλον όταν φιλοδοξεί να πάει ψηλά στην Ευρώπη!

Αυτά γίνονται στην προετοιμασία και στα φιλικά! Πως θα βρει σταθερότητα η ομάδα με αυτήν την αλλοπρόσαλλη τακτική;

Ούτε άμυνα καλή παίζει, ούτε επίθεση… Αν δεν εμπιστεύεται την δική του ομάδα και βγάζει φόβο ακόμα και με κατώτερες ομάδες από την ΑΕΚ όπως ήταν η χθεσινή, δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά ο «χαιρετισμός»!

Δυστυχώς είτε μας αρέσει, είτε όχι, ο Καρέρα ήρθε πέρυσι να συμμαζέψει λίγο την ομάδα που ήταν σκορποχώρι, αλλά πέρα από αυτό δεν έχει δείξει κάτι καινούριο. Η ομάδα δεν έχει πλέον καμία ταυτότητα.

Ο Καρέρα αφήνει την αίσθηση ότι δεν είναι προπονητής που θα χτίσεις πάνω του, αλλά ήρθε να συμμορφώσει την ομάδα για «λίγο», να δώσει ψυχολογία μέσα από κάποια αποτελέσματα με αντιποδόσφαιρο και τέλος!

Η ΑΕΚ θέλει ένα προπονητή να χτίσει πάνω του, έναν προπονητή με ιδέες για να βγάλει η ομάδα αρετές!

Εκτός από αυτό η ΑΕΚ πρέπει να ενισχυθεί παράλληλα και με μερικούς παίκτες, για να μπει η ομάδα στο νέο γήπεδο με αξιώσεις!

Είναι απλό όταν βλέπεις να μην γίνεται το αυτονόητο μη κοιτάς το δέντρο κοιτά το δάσος!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X