Αθλητισμός

Η ΑΕΚ με τη βάρκα στη φουρτούνα

Η ΑΕΚ με τη βάρκα στη φουρτούνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το σοκ του αποκλεισμού από τον ΠΑΟΚ δεν έχει ξεπεραστεί ακόμη στην ΑΕΚ.

Ο σύλλογος δεν έχει ξεπεράσει από την Τετάρτη το αποτέλεσμα των όσων έγιναν και τα απόνερα ακόμη ενός κάζου φέτος.

Η αρχή ήταν ο καλοκαιρινός αποκλεισμός από την Ευρώπη, εν συνεχεία το -14 στο πρωτάθλημα και τώρα το φινάλε της πορείας στο Κύπελλο από τα προημιτελικά.

Και απόψε η ΑΕΚ έχει να πάει στο Καραϊσκάκη, να μαζέψει τα κομμάτια της και να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι στον πρωτοπόρο που παίζει ξεκούραστος, με φόρα και την Αταλάντα στο μυαλό του.

Η ψυχολογία στην ΑΕΚ δεν είναι καλή και ελάχιστα πράγματα λειτουργούν στο επίπεδο που πρέπει. Στα Σπάτα επικρατεί ψυχολογία… νεκροταφείου. Και ο Αργύρης Γιαννίκης όντας σοκαρισμένος καλείται να πάρει αποφάσεις και να ξεκινήσει απόψε την καλύτερη δυνατή 11άδα για να σταθεί η ομάδα του με αξιοπρέπεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ένωση δεν υπολογίζει στους Μάνταλο, Αραούχο, Στάνκοβιτς και αναμένεται να ξεκινήσει με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τον Ρότα δεξί μπακ, τον Μοχαμάντι αριστερό μπακ, τον Τζαβέλλα με τον Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας, τον Σιμόες με τον Σιμάνσκι στον άξονα, τον Γκαρσία δεξιά στην επίθεση, τον Τσούμπερ αριστερά και τον Αμραμπατ πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X