Αθλητισμός

Η απειλητική ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά μετά την απόρριψη της έφεσης του Ολυμπιακού

Η απειλητική ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά μετά την απόρριψη της έφεσης του Ολυμπιακού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κώστας Καραπαπάς λίγα λεπτά μετά την απόρριψη της έφεσης του Ολυμπιακού έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει «η αλλοίωση του πρωταθλήματος είναι πλέον γεγονός».

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να διατηρήσει την πρωτόδικη ποινή του Ολυμπιακού για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Με αυτόν τον τρόπο η απόφαση που γνωστοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/11) δικαιώνει τον Παναθηναϊκό και του δίνει τη νίκη 3-0 άνευ αγώνα, αφαιρώντας συνάμα έναν βαθμό από τον Ολυμπιακό.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες καλούνται να πληρώσουν και πρόστιμο 38.000 ευρώ αλλά και να αγωνιστούν δύο φορές χωρίς κόσμο, με τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια τους βάσει τρέχοντος προγράμματος να είναι αυτά κόντρα σε Παναιτωλικό (25/11, 17:30) και ΑΕΚ (03/01) στη Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει έφεση την περασμένη Τρίτη κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League. Η εκδίκαση της έφεσης πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, σε μία διαδικασία η οποία διήρκεσε περίπου 2,5 ώρες.

Κώστας Καραπαπάς λίγα λεπτά μετά την απόρριψη της έφεσης του Ολυμπιακού έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει «η αλλοίωση του πρωταθλήματος είναι πλέον γεγονός».

Η ανάρτηση του Καραπαπά: 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X