Αθλητισμός

Κοντά στην ΑΕΚ ο Ερικ Μοράν

Κοντά στην ΑΕΚ ο Ερικ Μοράν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολύ κοντά στην ΑΕΚ βρίσκεται ο Ερικ Μοράν. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με δημοσίευμα της διαδικτυακής έκδος της εφημερίδας As, ανάμεσα στον παίκτη και στην Ένωση επήλθε πλήρης συμφωνία.

Το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» και με την Λεγανές κι όπως όλα δείχνουν η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα δεν θα σταθεί εμπόδιο στη μετακίνηση του 26χρονου άσου.

Ο Μοράν, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, αποχώρησε πρώτος από την προπόνηση της Παρασκευής (29/12), ενώ δεν παραβρέθηκε ούτε στη γιορτή του συλλόγου για το φινάλε του πρώτου μισού της χρονιάς.

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει, πλέον, η Λεγανές, η οποία εκτιμάται πως δεν θα δημιουργήσει προβλήματα. Άλλωστε με την ενδεχόμενη μεταγραφή του Μοράν θα έχει την ευκαιρία να βάλει κι ένα ποσό στα ταμεία της κι όχι να φύγει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Λεγανές έχει ζητήσει από την ΑΕΚ ένα μικρό ποσό, προκειμένου να συναινέσει στην παραχώρηση του Μοράν. Ένα ποσό που θα καλύψει ένα κομμάτι από τις 200.000 ευρώ που έδωσαν τον Γενάρη του 2017, για να αποκτήσουν τον παίκτη από την Σαραγόσα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X