Αθλητισμός

Κορυφαίος τενίστας δουλεύει σε σούπερ μάρκετ λόγω του lockdown από τον κορονοϊό

Κορυφαίος τενίστας δουλεύει σε σούπερ μάρκετ λόγω του lockdown από τον κορονοϊό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πριν από λίγους μήνες κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό στο “Ρολάν Γκαρός” και πλέον δουλεύει σε σούπερ μάρκετ για να βγάλει τα προς το ζην. Ο λόγος για τον Κέβιν Κράβιετζ, Νο.13 στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, ο οποίος μετά το lockdown που επιβλήθηκε στο τένις λόγω του κορονοϊού, έπιασε δουλειά σε σούπερ μάρκετ ,δήλωσε  σε συνέντευξη στο Spiegel .

Ο 28χρονος Γερμανός τενίστας μέχρι να αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση έπιασε δουλειά σε ένα τοπικό μάρκετ για να νιώθει ασφαλής στην αβεβαιότητα των ημερών. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν τη διακοπή των διοργανώσεων ο Κράβιετζ είχε κερδίσει 82.918 δολάρια από την παρουσία του στα τουρνουά, ωστόσο, πρόκειται για ένα ποσό που θα πρέπει να μοιραστεί με τους ανθρώπους του τεχνικού του τιμ, ενώ πάρα πολλά χρήματα χρειάζονται για τα ταξίδια, τη διαμονή του ίδιου και των προπονητών του και φυσικά τη σίτισή τους.

ww

«Πάντα ήθελα να δουλέψω κάπου αλλού πέραν του τένις. Μόνο και μόνο για να δω πως είναι να κάνεις κάτι άλλο, να με γεμίζει ψυχικά. Με την έξαρση του κορονοϊού θορυβήθηκα.

Γενικά σχεδίαζα να ρίξω μια ματιά σε μια κανονική δουλειά. Ο κορονοϊός τώρα μου δίνει την ευκαιρία να το κάνω», δήλωσε ο Krawietz, ο οποίος έμαθε από έναν φίλο του ότι οι  αναζητούν επί του παρόντος απελπισμένα βοηθητικό προσωπικό σε υποκαταστήματα σούπερ μάρκετ . Πάνω απ ‘όλα, η νέα μου δουλειά μου έδωσε «περισσότερη εκτίμηση». Καλώς ή κακώς, οι απολαβές μου δεν είναι δα και τρομερές, βγάζω περίπου 450 ευρώ τον μήνα.

«Μερικοί από τους συναδέλφους εδώ σηκώνονται στις πέντε το πρωί και βρίσκονται στο μαγαζί από τις μισές και πέντε για να γεμίσουν τα ράφια. Από την άλλη, εγώ στη ζωή μου, είχα την πολυτέλεια να μετατρέψω το χόμπι μου σε επάγγελμα», δήλωσε ο Krawietz. «Ως επαγγελματίας, χάρη σε ειδική άδεια, μπορώ να προπονηθώ σε μια αίθουσα τένις, παίζω τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα», δήλωσε ο Krawietz.

Δείτε ακόμη:

Μόσιαλος: Τα ασυμπτωματικά κρούσματα δυσκολεύουν τον έλεγχο της πανδημίας του κορονοϊού

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X