Αθλητισμός

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Πως από τον ΠΑΟΚ έφτασε τελικά στον Παναθηναϊκό

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Πως από τον ΠΑΟΚ έφτασε τελικά στον Παναθηναϊκό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Παπαδόπουλος την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει προπονήσεις με το «τριφύλλι», όντας αποφασισμένος να δείξει ότι ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Μετά την άρνηση του ΠΑΟΚ, ο 28χρονος στόπερ του Αμβούργου έστρεψε την προσοχή του στον Παναθηναϊκό αφού στόχο έχει να αποδείξει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπισε την τελευταία διετία.

Ποιος πήρε την πρωτοβουλία από τον ΠΑΟΚ;

Το θέμα δεν είναι ότι δεν θα κάνει τελικά προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Το θέμα είναι ποιος πήρε την πρωτοβουλία και μίλησε με το Αμβούργο για να έρθει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, πριν στο παρά πέντε πέσει το «άκυρο».

Είναι προφανές πως κάποιος από τον ΠΑΟΚ το συζήτησε. Διαφορετικά το Αμβούργο δεν θα το έβαζε φόρα παρτίδα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ποιος όμως και πώς. Εδώ είναι το ζουμί…

Εκνευρισμός Φερέιρα για Κυριάκο Παπαδόπουλο

Τον εκνευρισμό του Αμπέλ Φερέιρα φέρεται να προκάλεσε η επικείμενη συμμετοχή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν δημοσιεύματα από τη Γερμανία που τονίζουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ενημερώθηκε εξ αρχής.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «www.mopo.de» υποστηρίζει πως ο Φερέιρα έλαβε γνώση για το θέμα του Παπαδόπουλου από τον Τύπο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να εκνευριστεί και να απορρίψει το αίτημα του Έλληνα αμυντικού του Αμβούργου.

«Το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι και το Αμβούργο του έδωσε την άδεια να προπονείται με την αγαπημένη του ομάδα στην Ελλάδα, τον ΠΑΟΚ. Τίποτα όμως δεν θα γίνει γιατί ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης Αμπέλ Φερέιρα εκνευρίστηκε και δεν του επέτρεψε να προπονείται με την ομάδα. Η αιτία, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ότι ο Φερέιρα έμαθε για τα σχέδια του Παπαδόπουλου από τα δημοσιεύματα του Τύπου στη Γερμανία και αντέδρασε», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγο άρθρο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X