Media

Ναυάγιο Μαρινάκη στην τηλεόραση

Ναυάγιο Μαρινάκη στην τηλεόραση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ναυαγεί τελικά το σχέδιο του Βαγγέλη Μαρινάκη για επέκταση στην τηλεόραση μέσω της αγοράς της Nova. Ο μεγαλοεφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού, όπως πρώτος σας είχε ενημερώσει ο eretikos.gr,  αποσύρεται τελικά από την εξαγορά της Forthnet. Η εταιρεία του προέδρου του Ολυμπιακού απέστειλε επιστολή της με την οποία δηλώνει πως αποσύρεται από την διαδικασία απόκτησης του ελέγχου της Forthnet.

Πιο συγκεκριμένα η Alter Ego Mass Media, συμφερόντων του Ομίλου Μαρινάκη, έστειλε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, επιστολή στον σύμβουλο που υλοποιεί τη διαγωνιστική διαδικασία καθώς και στις πιστώτριες τράπεζες της Forthnet.

Στην επιστολή της, σύμφωνα με πληροφορίες, η Alter Ego καταλογίζει ευθύνες σε τράπεζα αναφέροντας πως με τη στάση της δημιούργησε εμπόδια στην προσπάθεια υλοποίησης της συμφωνίας. Η εταιρεία του Ομίλου Μαρινάκη ισχυρίζεται πως η τράπεζα δεν διευκόλυνε το process του διαγωνισμού, αντίθετα κινήθηκε προς την κατεύθυνση εξεύρεσης ανταγωνιστικών (της Alter Ego) προσφορών και αρνήθηκε να συναινέσει στην  παροχή ρευστότητας προς την Forthnet μέσω της αποδοχής αιτήματος αποδέσμευσης λογαριασμών της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας, αίτημα το οποίο οι  υπόλοιπες τράπεζες είχαν αποδεχθεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X