Αθλητισμός

Ο Χρήστος Αλμπάνης στην ΑΕΚ

Ο Χρήστος Αλμπάνης στην ΑΕΚ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Χρήστος Αλμπάνης θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ. Θα φορά της φανέλα της  για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο νεαρός επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί το πρώτο απόκτημα των πρωταθλητών ενόψει της νέας περιόδου. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία και το μόνο που απομένει, πλέον, για να «σφραγιστεί» το deal είναι να μπουν οι υπογραφές και να ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις.

Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής έπαιξε η επιθυμία του 23χρονου επιθετικού να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, ενώ τον διεκδικούσαν κι άλλες ελληνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του ποδοσφαιριστή είχε γνωστοποιήσει πριν από λίγο καιρό ότι την τελική απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα την έπαιρνε ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος «ψήφισε» ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2021.

Επίσης θετικός για την απόκτηση του Αλμπάνη ήταν και ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο προπονητής της ΑΕΚ είχε ερωτηθεί σε συνέντευξη Τύπου για τον άσο του Απόλλωνα τονίζοντας πως πρόκειται για έναν πολύ εξελίξιμο παίκτη, που είναι αρκετά έξυπνος και μπορεί να προοδεύσει.

Με την απόκτηση του 23χρονου άσου, η ΑΕΚ βάζει έναν ακόμη Έλληνα στη μηχανή της, στο πλαίσιο της επιθυμίας της διοίκησης να «χτίσει» μια ομάδα με ελληνικό κορμό, με παίκτες που θα μπορέσει να επενδύσει επάνω τους για το μέλλον.

Η ΑΕΚ στον τελικό του Basketball Champions League

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X