Αθλητισμός

Ο Πελέ άρχισε να λέει αντίο σε συγγενείς και φίλους

Ο Πελέ άρχισε να λέει αντίο σε συγγενείς και φίλους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο “βασιλιάς του ποδοσφαίρου” έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι. Στο συμπέρασμα αυτό οδηγούν οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Πελέ  που δίνει η οικογένειά του με «διαρροές» προς τον Τύπο.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με αυτές, φαίνεται πως η κατάσταση της υγείας του Βραζιλιάνου άσου έχει επιδεινωθεί και πως έχει αρχίσει να λέει «αντίο» στους δικούς του ανθρώπους. Τις προηγούμενες ώρες υπήρξαν φήμες πως ο Βραζιλιάνος θρύλος έχει αρχίσει να αποχαιρετάει τους φίλους και τους συγγενείς του από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η οικογένειά του διαρρέει πως η κατάσταση της υγείας του 82χρονου έχει επιδεινωθεί και πως πράγματι έχει αρχίσει να λέει «αντίο», καθώς αισθάνεται πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την κλινική «Άλμπερτ Αϊνστάιν». Η τελευταία ενημέρωση ήταν στις 21 Δεκεμβρίου και ανέφερε πως ο όγκος στο παχύ έντερο του Πελέ παρουσιάζει εξέλιξη και απαιτεί περαιτέρω φροντίδα που σχετίζεται με νεφρικές και καρδιακές δυσλειτουργίες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X