Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Εύκολη νίκη και πρόκριση στους «16» για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Εύκολη νίκη και πρόκριση στους «16» για τον Στέφανο Τσιτσιπά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε στους «16» του Ολυμπιακού τουρνουά του τένις ανδρών. Ο 23χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το «δύο στα δύο» στην πρώτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς μετά τον Γερμανό Φίλιπ Κόλσραϊμπερ (No 112) νίκησε και τον υπολογίσιμο Αμερικανό Φράνσις Τιαφοέ (Νο54) με 6-3, 6-4, για να προκριθεί στους «16».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε και ρεβάνς για τον αποκλεισμό του από τον Τιαφόε στον πρώτο γύρο του Wimbledon, πριν από λίγες εβδομάδες.

Να σημειωθεί πως μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσιάστηκε σήμερα στο «Ariake Tennis Park» με μπλουζάκι που είχε το εθνόσημο τυπωμένο!

Αντίπαλος του Τσιτσιπά στους «16» θα είναι ο νικητής του ματς ανάμεσα στον Γάλλο Ούγκο Ιμπέρ και τον Σέρβο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

 Ολυμπιακοί Αγώνες 2020

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίστηκε κανονικά και το εθνόσημο της Ελλάδας, σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες φορές.

Διάφορες αντιδράσεις προκάλεσε το γεγονός πως η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζονταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς να υπάρχει στη στολή τους το εθνόσημο και το όνομα της χώρα μας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στους αγώνες τένις των Ολυμπιακών Αγώνων, οι αθλητές με απόφαση της ΔΟΕ, δεν έχουν την υποχρέωση να φορούν τις στολές των εθνικών τους ομάδων.

Αμέσως μετά τη νίκη του, ο Έλληνας τενίστας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, τονίζοντας πάνω από όλα ότι είναι περήφανος που εκπροσωπεί την Ελλάδα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X