Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες – Μαρία Σάκκαρη: Εδώ δεν είμαι σαν Σάκκαρη αλλά σαν Ελλάδα

Ολυμπιακοί Αγώνες – Μαρία Σάκκαρη: Εδώ δεν είμαι σαν Σάκκαρη αλλά σαν Ελλάδα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά το τέλος του αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την εμπειρία της ως τώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εκφράζοντας για ακόμα μία φορά την αγάπη της για την Ελλάδα. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να στείλει το δικό της μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους.

«Είναι μία μοναδική εμπειρία. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, αγαπώ πολύ την Ελλάδα και να την εκπροσωπώ σε αυτήν τη διοργάνωση είναι κάτι το απίστευτο. Χαίρομαι πολύ που μπόρεσα και έφτασα εδώ» δήλωσε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη για την εμπειρία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και όταν ρωτήθηκε για την αγωνιστική της κατάσταση, είπε:

«Αγωνιστικά και στα δύο ματς, δεν έχω κάνει κάτι το φοβερό. Έκανα ό,τι έπρεπε για να κερδίσω, αλλά νομίζω ότι όταν το θες πάρα πολύ και παίζεις με πολλή ψυχή και καρδιά, αυτό ξεπερνάει και το αγωνιστικό επίπεδο».

Η Μαρία Σάκκαρη περιμένει πλέον να μάθει την αντίπαλο της στη φάση των “16”, η οποία θα προκύψει από το ζευγάρι Ελίνα Σβιτολίνα – Άιλα Τομγιάνοβιτς. Η πρώτη είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση, ωστόσο η κολλητή της Ελληνίδας πρωταθλήτριας θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη.

Σαρωτική και η Οσάκα

Στο μεταξύ, η Ναόμι Οσάκα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και νίκησε εύκολα με 6-3, 6-2, σε περίπου 65 λεπτά, την Ελβετή, Βικτόρια Γκόλουμπιτς, στο δεύτερο της αγώνα στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις, που έγινε στο Ariake Tennis Park, και πήρε την πρόκριση για τις «16» της διοργάνωσης.

Η Γιαπωνέζα πρωταθλήτρια, Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία την Παρασκευή μετέφερε την Ολυμπιακή φλόγα ως τελευταία λαμπαδηδρόμος, ανάβοντας τον Ολυμπιακό βωμό στην τελετή έναρξη, επέστρεψε στα γήπεδα, μετά την αποχώρηση της από το Ρολάν Γκαρός, λόγω ψυχολογικής πίεσης, και είναι από φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X