Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τέλος και επίσημα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ – Παρουσίασε τον Πέδρο Αλβες και ανακοίνωσε Κάρλος Καρβαλιάλ

Ολυμπιακός: Τέλος και επίσημα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ –  Παρουσίασε τον Πέδρο Αλβες και ανακοίνωσε Κάρλος Καρβαλιάλ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τον Ισπανό τεχνικό να πληρώνει τα σπασμένα για την κακή εικόνα των ερυθρολεύκων τον τελευταίο καιρό και, κυρίως, τις βαριές ήττες από ΠΑΟΚ και Φράιμπουργκ.

Η λιτή ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Ο επικρατέστερος να διαδεχθεί τον Ισπανό στην τεχνική ηγεσία είναι ο Κάρλος Καρβαλιάλ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε επίσημα τον Πέδρο Άλβες και  έκανε γνωστή τη συμφωνία της με τον Κάρλος Καρβαλιάλ ως νέο προπονητής της ομάδας.

Ο 58χρονος Πορτογάλος θα παρουσιαστεί και αυτός μετά τον Πέδρο Άλβες στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα έχει την πρώτη του επαφή με τους εκπροσώπους του Τύπου και θα αναλύσει την προπονητική του φιλοσοφία.

Το βιογραφικό του Καρβαλιάλ

Ο 58χρονος προπονητής είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το σύντομο πέρασμά του στον Αστέρα Τρίπολης το 2008.

Εν συνεχεία δούλεψε σε ουκ ολίγους συλλόγους με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τη Σπόρτινγκ, την Μπεσίκτας, την Μπασάκσεχιρ, τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, τη Σουόνσι και την Μπράγκα.

Τελευταίος του χρονικά σταθμός η Θέλτα, την οποία ανέλαβε τον περσινό Νοέμβριο και την καθοδήγησε μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, έχοντας ρεκόρ 10-8-11 σε 29 αγώνες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X