Αθλητισμός

Οργή Γιαννακόπουλου – Ξεμπροστιάζει κυβέρνηση, Αλαφούζο και αστυνομία (vid)

Οργή Γιαννακόπουλου – Ξεμπροστιάζει κυβέρνηση, Αλαφούζο και αστυνομία (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Απίστευτα πράγματα… Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καταγγέλλει «ντου» στο σπίτι του από μερίδα οπαδών της Θύρας 13.

Με ανάρτηση του στα social media έδωσε εικόνα από την επίθεση, ενώ υποστήριξε πως οι οπαδοί κρατούσαν μαχαίρια! Ανήμερα, έτσι, της συμπλήρωσης δύο χρόνων από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, σημειώθηκε ακόμη ένα επεισόδιο στην κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με μερίδα των οργανωμένων.

Ο Δήμητρης Γιαννακόπουλος ακούγεται εξοργισμένος στο βίντεο που τραβούσε ο ίδιος, τόσο με τους οπαδούς αλλά πιο πολύ με τον Γιάννη Αλαφούζο που τον θεωρεί υπαίτιο για όλη αυτή την κατάσταση λέγοντας «Αυτά τα άτομα είναι που υπογράφουν στις ανακοινώσεις της Θύρας 13 και τα πληρώνει ο Πατέρας και ο Αλαφούζος», ακόμα απευθύνθηκε προσωπικά στον Γιάννη Αλαφούζο λέγοντας, «Μην ξεχάσεις εσύ Αλαφούζε τώρα στον ΣΚΑΪ να παίξεις το βίντεο από την Πανόρμου. Κοψοραμμένο! Φαντάζομαι έχεις εκεί πέρα τους χακεράδες και στα φτιάχνουνε».

Με την κυβέρνηση τα έβαλε γιατί δεν κάνει τίποτα για όλα αυτά και όπως είπε και ο ίδιος, «ασχολείται μόνο με τον κορονοϊό και το πως θα μας κρατήσει μέσα στα σπίτια μας και με την αθλητική βία καθόλου».

Τέλος εξοργισμένος ήταν και με την αστυνομία που σύμφωνα με τον ίδιο ήξερε 2 ώρες πριν για το «ντου» που θα γινόταν στο σπίτι του και τους άφησε να περάσουν ανενόχλητοι, ενώ στη συνέχεια ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο, «Όλα αυτά υπάρχουν σε κάμερες γραμμένα για να δούμε θα κάνετε κάτι αυτή τη φορά… Δεν νομίζω! Υπάρχει Ελληνική αστυνομία;;; π@@@ρια υπάρχει! Ωραίο κράτος έχετε».

Πάντως ο Δημήτρης Γιαννακοπουλός φαίνεται πως δικαιώνεται για όσα είπε στο βίντεο τουλάχιστον σε ότι αφορά την αστυνομία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ παρακολουθούσε διακριτικά το συμβάν χωρίς να παρέμβει, ενώ λίγο αργότερα οι οπαδοί αποχώρησαν χωρίς να γίνει καμία προσαγωγή ή σύλληψη. Αργότερα για τα μάτια του κόσμου αστυνομικές δυνάμεις μαζεύτηκαν έξω από τα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

https://www.instagram.com/tv/CBQzC0rjFiL/?utm_source=ig_embed

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X