Αθλητισμός

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-0: Ισπανικό «τρίποντο»

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-0: Ισπανικό «τρίποντο»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-0: Ισπανικό «τρίποντο»: Οι Ισπανοί, Κρέσπο-Σάστρε συνδυάστηκαν εκπληκτικά και πέτυχαν ένα όμορφο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο το οποίο ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 1-0 απέναντι στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας.

Αυτός ο αγώνας ήταν ο 14ος συνεχόμενος, χωρίς ήττα για τον δικέφαλο.

Χωρίς φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να έχει κατοχή της μπάλας αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει πολλές και καλές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Έτσι το 0-0 του πρώτου 45λεπτου ήταν αναμενόμενο.

Στο 28′ ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Μιτρίτσα έκανε πολύ ωραία κίνηση από τα αριστερά και έδωσε για τον ελεύθερο Αουγκούστο που αστόχησε από τα 12 περίπου μέτρα. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε ακριβώς το ίδιο αφού αστόχησε απελπιστικά από τα όρια της περιοχής μετά από καλή επίθεση του δικεφάλου.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο είχαν τα πολύ καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας πίεσαν περισσότερο τον αντίπαλό τους και δικαιώθηκαν πολύ γρήγορα για το 80%-20% κατοχή μπάλας που είχαν στον αγώνα.

Στο 57′ ο Σάστρε έβγαλε σέντρα από τα δεξιά προς τον συμπατριώτη του Κρέσπο και ο Ισπανός στόπερ που προωθήθηκε, έπιασε κεφαλιά καρφώνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτα για το 1-0. Αυτό ήταν το πρώτο τέρμα του Ανδαλουσιάνου αμυντικού στη σεζόν μετά από 7 αναμετρήσεις.

Στο 65′ ο Μιτρίτσα έκανε μία φοβερή εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Γιαννιώτα να είναι επίσης εντυπωσιακός, και να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 79′ ο Μπίσεσβαρ σκόραρε αλλά ακυρώθηκε το τέρμα του, καθώς προηγήθηκε φάουλ του Άκπομ πάνω στον Γιαννιώτα.

Τελικά ο αγώνας ολοκληρώθηκε αγχωτικά για τον ΠΑΟΚ που ωστόσο δεν κινδύνεψε σε καμία φάση της αναμέτρησης και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Mιχάι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (Σίντκλεϊ 81’), Τσιγγάρας, Αουγκούστο (Σοάρες 67’), Μουργκ (Α. Ζίβκοβιτς 59’), Mιτρίτσα (Ζαμπά 81’), Μπίσεσβαρ (Σβαμπ 81’), Άκπομ.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Νταβιώτης (Βασιλαντωνόπουλος 67’), Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Τζοβάρας, Ντένιτς (Ναμπί 71’), Σάλομον (Έρλιγκμαρκ 67’) Χαρίσης, Ροντάριο, Σπιριντόνοβιτς (Μπελινέλι 82’), Κλωναρίδης (Άλμπεκ 67’).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X