Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: “Καμπανάκι”! Ο Σαββίδης μίλαγε τρεις ώρες με τους παίκτες στο Skype

ΠΑΟΚ: “Καμπανάκι”! Ο Σαββίδης μίλαγε τρεις ώρες με τους παίκτες στο Skype
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε… εξαντλητική αναζήτηση στοιχείων και λεπτομερειών για την πρόσφατη αγωνιστική «καθίζηση» της ομάδας επέβαλε χθες τους παίκτες της ομάδας του, μέσω skype ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης.

Η συζήτηση είχε τρίωρη διάρκεια και από την συνομιλία αυτή που έγινε με την βοήθεια διερμηνέων, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου επιδίωξε να πληροφορηθεί από την Ρωσία ευρισκόμενος, τους λόγους για τους οποίους η ομάδα γνώρισε τις δυο πρώτες ήττες της στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και για την κακή εικόνα που δίνει στα τελευταία παιχνίδια εντός αγωνιστικού χώρου.

Δεν έγινε γνωστό το περιεχόμενο της συζήτησης αλλά οι αιτιολογίες επικεντρώθηκαν σε δυο στοιχεία. Στην απουσία κομβικών ποδοσφαιριστών από τα παιχνίδια λόγω τραυματισμών και την κόπωση που προκλήθηκε από το βεβαρυμένο πρόγραμμα.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έκανε ανάλογη συζήτηση και με τον προπονητή της ομάδας Αμπέλ Φερέϊρα, τον οποίο στηρίζει έτσι κι αλλιώς εκτιμώντας πως η ομάδα θα ανακάμψει και στον θεσμό του κυπέλλου όπου αύριο δίνει τον πρώτο καθοριστικό αγώνα των προημιτελικών με τον ΠΑΟ στην Τούμπα (9.30 μμ).

Στο μεταξύ δεν έχει προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους του χειρουργημένου χθες, Ισπανού αμυντικού Χοσέ Κρέσπο καθώς οι θεράποντες γιατροί περιμένουν να εξακριβώσουν την αντίδραση του ποδοσφαιριστή. Η πρώτη εκτίμηση ανέφερε για απουσία δυο μηνών κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα χάσει μια πολύτιμη μονάδα όχι μόνο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και για μεγάλο μέρος των πλέϊ-οφ ίσως μάλιστα και για ολόκληρη την υπόλοιπη αγωνιστική σεζόν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X