Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη 1-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη 1-2 (ΤΕΛΙΚΟ)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ενημερωθείτε για το ΠΑΟΚΚοπεγχάγη LIVE από το eretikos.gr. Η ομάδα του Λουτσέσκου παίζει τα ρέστα της για μία μεγάλη νίκη, που μόνο με θαύμα δε θα σημάνει και πρόκριση στους «16» του Conference League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά τη μεγάλη νίκη στο Parken θα ψάξουν άλλο ένα τρίποντο στην Τούμπα για να ξεφύγουν με τέσσερις βαθμούς από τον μεγάλο τους αντίπαλο για την πρώτη θέση του ομίλου.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι.

Η ενδεκάδα για την Κοπεγχάγη: Γιόνσον, Άνκερσεν, Κοτσολάβα, Μπόιλεσεν, Κρίστιανσεν, Ντικς, Λεραγκέρ, Στέγκε, Μπιέλ, Μπέβινγκ, Βιντ.

Δείτε το LIVE του Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

1′: Σέντρα στην Τούμπα

7′: Γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Ζίβκοβιτς! Ο Μπίσεσβαρ έβγαλε σέντρα από τα αριστερά με τον Σφιντέρσκι να προσπαθεί να μπει στη φάση και η μπάλα έφτασε στον Σέρβο εξτρέμ του «Δικεφάλου» που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιόνσον κάνοντας το 1-0.

34′: Γκολ για την Κοπεγχάγη με τον Άνκερσεν! Ωραίος συνδυασμός των Δανών με τον Βιντ να πασάρει δεξιά στον Ντικς και ο τελευταίος έβγαλε ωραία πάσα στην κίνηση του Άνκερσεν με τον πλάγιο μπακ των «λιονταριών» να εκτελεί τον Πασχαλάκη για το 1-1.

45′: Τρομερή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει, ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε φάουλ, ο Σβαμπ προσπάθησε να τη βρει και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γιόνσον.

45′: Τέλος του πρώτου ημίχρονου

50′: Γκολ για την Κοπεγχάγη με τον Μπιέλ! Ωραία ανάπτυξη για τους Δανούς με τον Ισπανό εξτρέμ να γίνεται κάτοχος της μπάλας από πάσα του Ντικς και με ωραίο σουτ να νικά τον Πασχαλάκη κάνοντας το 1-2 για την ομάδα του.

94′: Αποβολή για τον Μιχαηλίδη, με 10 ο ΠΑΟΚ στα εναπομήναντα λεπτά τις αναμέτρησης. Κίτρινη κάρτα στον Κοτσολάβα για λογαριασμό των Δανών.

Tέλος αγώνα, ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη 1-2. Έξαλα πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές των Δανών μαζί με τους οπαδούς τους που βρίσκονται στις επάλξεις, στη θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X