Αθλητισμός

ΠΑΟΚ-Λαμία: Με νέο λουκ θα παρουσιαστεί ο «Δικέφαλος του Βορρά»

ΠΑΟΚ-Λαμία: Με νέο λουκ θα παρουσιαστεί ο «Δικέφαλος του Βορρά»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με νέο λουκ θα παρουσιαστεί απόψε (20/10 – 18:00 PAOK TV) ο ΠΑΟΚ, καθώς καλείται να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες. Ο στόπερ Βαρέλα έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού και αυτόματα τη θέση του θα πάρει ο Ινγκασον, ενώ στα χαφ ο Φερέιρα δεν έχει τους Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο.

Ο τελευταίος πάνω που επέστρεψε αισθάνθηκε ενοχλήσεις και κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός και τουλάχιστον για τον Πορτογάλο κόουτς η μαγνητική του Εσίτι ήταν «καθαρή» και υπολογίζεται. Οπως και ο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός της ομάδας συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Απρίλιο και η παρουσία του από μόνη της είναι σε θέση να «ντοπάρει» τους πάντες στα αποδυτήρια.

Οι «εκλεκτοί» των γηπεδούχων είναι οι εξής:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο , Κρέσπο, Ινγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας , Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Λάμπρου, Στοχ, Ακπομ, Σφιντέρσκι.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ:

(4-2-3-1): Ζίβκοβιτς – Μάτος, Ινγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης – Εσίτι, Μίσιτς – Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας – Σφιντέρσκι.

Από την άλλη έχουμε τη Λαμία που φέτος δεν έχει το «εύκολο» γκολ, κάτι που οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό στον τραυματισμό που ταλαιπωρεί εδώ και καιρό τον Σασί. Ο Τυνήσιος χτύπησε στο ντεμπούτο του πριν από ένα μήνα και οι φιλοξενούμενοι «έχασαν» τότε έναν βασικό επιθετικογενή παίκτη.

Το «κακό» ενόψει Τούμπας μεγιστοποιείται από την απώλεια του Καραμάνου, καθώς ο 29χρονος στράικερ βρίσκεται στην Κίνα με την Εθνική Ενόπλων και ελαχιστοποιήθηκαν οι σχετικές διαθέσιμες λύσεις.

Η αποστολή του Σωτήρη Αντωνίου είναι η εξής:

Βελλίδης, Κατσίκας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Ράμος, Τουράμ, Τιρόνε, Ρόμανιτς, Ανάκογλου.

Η ενδεκάδα της Λαμίας:

(3-6-1): Βελλίδης – Βύντρα, Πλιάτσικας, Αντέτζο – Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Τιρόνε, Ρόμανιτς, Βάντερσον – Τουράμ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X