Αθλητισμός

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα του δικεφάλου

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα του δικεφάλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός: Με μοναδικό στόχο της νίκη ώστε να μην αφήσει τον Ολυμπιακό να μεγαλώσει τη διαφορά, ο δεύτερος στη βαθμολογία ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει σήμερα (6/2) στις 19:30 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Με επτά νίκες στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις του και μοναδική απώλεια την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από την ΑΕΚ.

Οι ασπρόμαυροι θέλουν να συνεχίσουν αυτήν την πορεία στο πρωτάθλημα. Από την άλλη ο προπονητής του δικεφάλου Ραζβάν Λουτσέσκου, έχει στο μυαλό του και στη ρεβάνς των προημιτελικών του κυπέλλου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ουσιαστικά το γεγονός ότι υπάρχει και ο αγώνας με την ΑΕΚ αναγκαζει τον Λουτσέσκου να είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει δύο ενδεκάδες με αλλαγές ώστε να μπορέσει να προχωρήσει σε ένα πετυχημένο ροτέισον γνωρίζοντας βέβαια ότι ο Παναθηναϊκός είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τον Μιτρίτσα να επιστρέφουν στην αποστολή του Δικεφάλου.

Ο Λουτσέσκου δεν έδειξε τα πλάνα του για την ενδεκάδα ωστόσο είναι πολύ πιθανό μία πιθανή σύνθεση να είναι με τον Πασχαλάκη κάτω απ’ όταν δοκάρια, τους Κρέσπο-Ίνγκασον στο κέντρο της άμυνας και στα άκρα της να αγωνιστούν οι Σάστρε-Σίντκλεϊ.

Κούρτιτς και Τσιγγάρας θα παίξουν στο κέντρο και εξτρέμ οι Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ.

Ο Αουγκούστο θα είναι αυτός που πιθανότατα τοποθετηθεί στη θέση «10» πίσω από τον προωθημένο στην επίθεση Τσούμπα Άκπομ.

Θυμίζουμε πως ο τεχνικός των Κυπελλούχων Ελλάδας, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, εκτός από αυτά των μακροχρόνια απόντων, Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του Δικεφάλου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ.

Ο 52χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του για το ματς ανέφερε: «Για εμάς κάθε ματς είναι ντέρμπι, έχει αποδειχθεί ότι έτσι όπως αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια αυτό τον χαρακτήρα αποκτούν.

Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, κοιτάμε όμως το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αυτό έχουμε μάθει να κάνουμε όλη τη σεζόν, σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Δίνουμε τον χαρακτήρα του ντέρμπι σε κάθε παιχνίδι για να μπορέσουμε να παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που παίζει με πολύ ένταση και καλά τρεξίματα, αρέσκεται να πιέζει αρκετά ψηλά τον αντίπαλο, παρόλα αυτά είναι και μια ομάδα που έχει κάποιες ιδέες στο να ξεκινήσει το παιχνίδι της.

Έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε και μεγαλύτερες δυσκολίες ή διαφορετικούς αντιπάλους και έχουμε ανταπεξέλθει πολύ καλά, αυτό θα πρέπει να κάνουμε και αύριο αν θέλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και όπως αρμόζει σε αυτό το παιχνίδι».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X