Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Το δίλημμα του Φερέιρα για το ντέρμπι

ΠΑΟΚ: Το δίλημμα του Φερέιρα για το ντέρμπι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο “Κλ. Βικελίδης” και θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του για το 2020 με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έκλεισε το 2019 την πλέον επιτυχημένη χρόνια της ιστορίας του.

Παίρνοντας δηλαδή άλλους τρεις βαθμούς που θα του επιτρέψουν να παραμείνει μόνος τρόπος στην κορυφή της Super League.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

Αν υπάρχει ερωτηματικό για το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του ο Αμπέλ Φερέιρα αυτό έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης της. Ο Πορτογάλος δεν έχει δείξει ποιον από τους Κάρολ Σβιντέρσκι και Τσούμπα Άκπομ θα χρησιμοποιήσει στο σημερινό ντέρμπι (20:30) με τον Άρη.

Ο Άγγλος έδειξε να επιστρέφει για τα καλά με τις εμφανίσεις που έκανε στα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο, ωστόσο έχασε λόγω ενοχλήσεων τον αγώνα με τον Ατρόμητο και έτσι τα πράγματα είναι μάλλον συγκεχυμένα. Από την άλλη ο Σβιντέρσκι συνεχίζει να είναι σε καλή κατάσταση από την αρχή της χρονιάς και διεκδικεί και αυτός τη θέση στην επίθεση του ΠΑΟΚ.

ΜΕ ΑΟΥΓΚΟYΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ

Από εκεί και πέρα οι επιλογές για τις υπόλοιπες θέσεις στην ενδεκάδα φαίνεται να είναι ξεκάθαρες. Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα είναι στην εστία του Δικεφάλου και μπροστά του, από την στιγμή που ο Άνχελ Κρέσπο δεν είναι διαθέσιμος το δίδυμο των στόπερ θα αποτελείται από τους Ίνγκι Ίνγκασον και Φερνάντο Βαρέλα. Στα πλάγια της άμυνας του ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν οι βασικοί Μάτος και Γιαννούλης.

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο παρά την ενόχληση στο προσαγωγό που δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει την προπόνηση της Πέμπτης, χθες (3/1) προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα. Ο Βραζιλιάνος είναι πολύ πιθανό να είναι και στην αρχική ενδεκάδα με το Γιόζιπ Μίσιτς στο πλευρό του και το Μαουρίσιο να μένει στον πάγκο.

Και ενώ δεν είναι ξεκάθαρο ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος ΠΑΟΚ αυτός που θα κινείται στον άξονα και κοντά στον επιθετικό κορυφής του Δικεφάλου θα είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που έχει το προβάδισμα να ξεκινήσει σε σχέση με το Δημήτρη Πέλκα. Στα δύο άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν Λημνιός και Βιεϊρίνια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X