Αθλητισμός

Πολυβόλο ο Βόλος διέλυσε 5-0 τον ΟΦΗ

Πολυβόλο ο Βόλος διέλυσε 5-0 τον ΟΦΗ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολυβόλο ο Βόλος στην τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ. Εκλεισε με ιδανικό τρόπο τη σεζόν αφού διέλυσε με 5-0 τον ΟΦΗ χάρη σε δύο γκολ του Φαν Βέερτ (έκλεισε τη σεζόν με 17 τέρματα συνολικά και διεκδικεί τον τίτλο του πρώτου σκόρερ) και του Ροσέρο κι ένα του Φερνάντες.

Ο Βόλος ήταν κυρίαρχος απ’ το ξεκίνημα του ματς κι άνοιξε το σκορ νωρίς στο παιχνίδι. Στο 12′ ο Φαν Βέερτ συνδυάστηκε θαυμάσια με τον Φερνάντες, ο οποίος πάσαρε στον Ολλανδό που με πολύ ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ (1-0).

Ο Φαν Βέερτ χτύπησε ξανά στο 29′ καθώς εκμεταλλεύτηκε το λανθασμένο γύρισμα του Βούρου και με προβολή από κοντά πρόλαβε τον γκολκίπερ του ΟΦΗ γράφοντας το 2-0.

Το τρίτο γκολ του Βόλου προήλθε απ’ το τρομερό φάουλ του Φερνάντες με το αριστερό.

Στο 65′ ο Βόλος σκόραρε για τέταρτη φορά με τον Ροσέρο να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Φερνάντες και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Το επιθετικό κρεσέντο του Βόλου συνεχίστηκε και στο 81′ και πάλι ο Ροσέρο, έπειτα από σέντρα του Φαν Βέερτ, ξανά με το κεφάλι διαμόρφωσε το 5-0.

Βόλος: Παπαδόπουλος, Φεράρι, Άλχο, Γκιουλέν, Μπαριέντος (55′ Ριένστρα), Τσοκάνης (76′ Λογαράς), Μεταξάς, Ροσέρο, Φερνάντες, Τριανταφύλλου, Φαν Βέερτ.

ΟΦΗ: Μανδάς, Ουές, Πασαλίδης, Βούρος (38′ Γιαννούλης), Διαμαντής (46′ Τσιλιανίδης), Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Τοράλ (61′ Νέιρα), Ντε Γκουζμάν (61′ Στάικος), Μπουζούκης, Ντουρμισάι (46′ Φελίπε).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X