Αθλητισμός

Miami Open: Πρόκριση-άθλος της Σάκκαρη απέναντι στην Οσάκα

Miami Open: Πρόκριση-άθλος της Σάκκαρη απέναντι στην Οσάκα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία πρόκριση-άθλο πανηγύρισε την Τετάρτη η Μαρία Σάκκαρη στο Miami Open. Η Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, τη Ναόμι Οσάκα, κατάφερε να επικρατήσει με 6-0, 6-4 της Γιαπωνέζας, παίρνοντας πανηγυρικά το εισιτήριο για τους «4» του τουρνουά!

Ο αγώνας

Mε τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια έκανε break με το… καλημέρα, δείχνοντας τις άγριες διαθέσεις της, ενώ, υπερασπιζόμενη το σερβίς της, έφτασε στο 2-0.

Η Ελληνίδα αθλήτρια, παίζοντας αρκετά επιθετικά και έχοντας σύμμαχο τον άνεμο, κατάφερε να κάνει και δεύτερο break, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το προβάδισμά της (3-0).

Με την Οσάκα να δείχνει σαφώς αιφνιδιασμένη από το εκρηκτικό ξεκίνημα της Μαρίας, υποπίπτοντας σε αρκετά αβίαστα λάθη, η πρωταθλήτριά μας έκανε δικό της και το τέταρτο game με love service game.

Η Μαρία Σάκκαρη είχε γίνει η απόλυτη κυριάρχος στο κορτ, παίζοντας με αυτοσυγκεντρωση και με επιστροφές για σεμινάριο.

Την ίδια ώρα η Οσάκα των 12 αβίαστων λαθών και των… 0 winners, αδυνατούσε να βρει ρυθμό και είδε την Ελληνίδα τενίστρια να φτάνει στο 5-0, πριν τελικά κατακτήσει το πρώτο σετ, μετά από 21 μόλις λεπτά αγώνα!Στο δεύτερο σετ η Οσάκα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, βελτιώθηκε στο σερβίς της και αυξάνοντας την πίεσή της προς την Σάκκαρη κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 με το πρώτο της break στο παιχνίδι.

Με το μομέντουμ να φαίνεται ότι έχει αλλάξει στρατόπεδο, η Γιαπωνέζα έκανε το 3-0, δείχνοντας να πατά γερά στα πόδια της.

Εντούτοις στη συνέχεια η Σάκκαρη έδειξε σημάδια αντίδρασης και κατάφερε να μειώσει σε 4-3, σπάζοντας το σερβίς της αντιπάλου της στο έβδομο game.

Πάντως δεν αρκέστηκε σε αυτό καθώς κατακτώντας και τα επόμενα τρία games έφτασε στη μεγαλειώδη αυτή νίκη, αποκλείοντας την Οσάκα, η οποία είχε να ηττηθεί από πέρυσι.

Σπίρτζης: Ποιος παρείχε τη σκανδαλώδη προστασία στον Μένιο Φουρθιώτη;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X