Αθλητισμός

Ρολάν Γκαρός: Με το άγχος του… φαβορί προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς

Ρολάν Γκαρός: Με το άγχος του… φαβορί προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι, στη συνέχεια έκανε αρκετά λάθη και έδωσε το δικαίωμα στον Γάλλο αντίπαλο του να ελπίζει σε μία σούπερ έκπληξη. Ωστόσο όταν βελτιώθηκε το ματς κρίθηκε και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Ο Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά στο ματς και στο πρώτο σετ προηγήθηκε με 3-1 game, όμως εκεί ήρθε η αντίδραση του Γάλλου. Ο Σαρντί ισοφάρισε, προσπέρασε με 4-3, και τελικά μετά από σκληρή μάχη ο Τσιτσιπάς οδήγησε το σετ στο τάι-μπρέικ. Ο Στέφανος αν και έκανε αρκετά λάθη βγήκε νικητής με 7-6 παίρνοντας το πρώτο σετ μετά από μία ώρα αγώνα.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε μέχρι τα μισά του δεύτερο σετ όπου οι δύο παίχτες ήταν ισόπαλοι 3-3 στα games. Ο Στέφανος ανέβασε την απόδοση του, περιόρισε τα λάθη του και έφτασε στη νίκη στο δεύτερο σετ με 6-3 σε 38 λεπτά βάζοντας γερές βάσεις για την τελική νίκη και πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς έκανε… περίπατο στο ξεκίνημα όπου και προηγήθηκε με 4-0 βάζοντας τέλος στις όποιες βλέψεις του Σαρντί να ανακάμψει. Ο Γάλος πήρε ένα game (4-1) αλλά ο Στέφανος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πήρε το σετ με 6-1 και τη νίκη με 3-0 σετ.

Ίσταντς – ΑΕΚ 20-24: Το ΠΗΡΕ! – «Βασίλισσα» του ευρωπαϊκού χάντμπολ η Ένωση!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X