Αθλητισμός

Roland Garros: Μυθικός Τσιτσιπάς! Έγραψε ιστορία και προκρίθηκε για πρώτη φορά στον τελικό

Roland Garros: Μυθικός Τσιτσιπάς! Έγραψε ιστορία και προκρίθηκε για πρώτη φορά στον τελικό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας του βρέθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Πέρασε για πρώτη φορά στον τελικό του Roland Garros κερδίζοντας σε συγκλονιστικό ημιτελικό με 3-2 σετ .

Ήταν ένα σπουδαίο ματς που κράτησε πάνω από 3,5 ώρες, απέναντι στον εξαιρετικό Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Για πρώτη φορά ένας Έλληνας τενίστας πηγαίνει σε τελικό τέτοιου επιπέδου και αυτό που κάποτε φαινόταν αδιανόητο φαίνεται πια φυσιολογικό!

Παρότι ήταν …φανερά εκνευρισμένος ο Στέφανος στην αρχή του τέταρτου σετ -κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Roland Garros- καθώς ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ είχε αρχίσει να ανακτά το έδαφος μετά τα δύο πρώτα στα οποία είχε επικρατήσει ο Έλληνας τενίστας.

Χαρακτηριστικό του εκνευρισμού του Στέφανου Τσιτσιπά ήταν το ξέσπασμα κατά του πατέρα (και προπονητή) του, που βρισκόταν στις κερκίδες και του έδινε οδηγίες.

«Δεν λειτουργεί τίποτα! Ακολουθώ τα πάντα που μου λες. Τα πάντα που μου λες ακολουθώ» φώναξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απευθυνόμενος στον πατέρα του μετά το μπρέικ που δέχθηκε από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ… τελικά κατέληξε στον τελικό της Κυριακής (16:00 ώρα Ελλάδος) απέναντι στον Ναδάλ ή τον Τζόκοβιτς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X