Αθλητισμός

Η Σλοβενία μας έκανε το δώρο, στα μπαράζ η Εθνική ομάδα!

Η Σλοβενία μας έκανε το δώρο, στα μπαράζ η Εθνική ομάδα!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Σλοβενία μας έκανε το χατίρι, πήρε την ισοπαλία 2-2 από τη Σκωτία και η Ελλάδα θα αγωνιστεί στα μπαράζ. Εκτός έμειναν οι Σκωτσέζοι. Στις 17 του μήνα η κληρωση.

Στο 7ο λεπτό ο Μάταβζ έκανε το γύρισμα από το ύψος της περιοχής με τον Γκόρντον να λέει όχι, ενώ στο 16’ μετά από σέντρα του Ρόμπερτσον από αριστερά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Όμπλακ. Στο 18’ το σουτ του Μάρτιν δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον κίπερ της Ατλέτικο, αλλά στο 32’ ο Γκρίφιθς βρέθηκε μόνος στην περιοχή στα αριστερά και με όμορφο διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1. Στο 44’ ο Ίλισιτς από πλάγια δεξιά έκανε το σουτ αλλά αστόχησε.

Οι Σλοβένοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία στο 51’ με τον Γκόρντον να λέει όχι σε σουτ του Κούρτιτς και στο επόμενο λεπτό έφεραν στα ίσα το σκορ. Ο Ίλισιτς εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπέζιακ με έξυπνη κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 55’ ο Μπεζιακ έκανε το σουτ από το πέναλτι με τον Γκόρντον να διώχνει δύσκολα και στο 56’ ο Ίλισιτς έκανε νέο σουτ με τον Γκόρντον να μπλοκάρει αυτή τη φορά. Στο 61’ ο Όμπλακ μπλόκαρε το σουτ του Άνια από δεξιά, ενώ στο 72’ μετά από κόρνερ, η άμυνα της Σκωτίας δεν έδιωξε και ο Μπέζιακ με πλασέ από το πέναλτι έκανε το 2-1. Στο 78’ ο Φλέτσερ από το ενάμισι μέτρο, έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ λίγο έξω πέρασε και το σουτ του Ίλισιτς στο 82’. Στο 88’ ο Σνόντκγρας κατέβασε όμορφα στην περιοχή και με κοντινό πλάσε έγραψε το 2-2 ενώ στο 88’ ο Όμπλακ έσωσε μετά από λάθος γύρισμα του Σέζαρ. Στο 90’ ο Γκόρντον έδιωξε σωτηρία το σουτ του Βέρμπιτς και στο 90+5’ εξ επαφής ο Σνόντγκρας πήρε την κεφαλιά αλλά ο Όμπλακ μάζεψε κι ενώ στο 90+2′ είχε αποβληθεί ο Σέζαρ.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Όμπλακ, Στρούνα (46’ Μπέζιακ), Βέρμπιτς, Ρέπας (46’ Σκούμπιτς), Ρότμαν, Μεβλία, Γιόκιτς, Μάταβζ (89’ Βέτριχ), Κούρτιτς, Σέζαρ, Ίλισιτς

ΣΚΩΤΙΑ: Γκόρντον, Μπέρα, Ρόμπερτσον, Τίρνεϊ (80’ Σ.Φλέστερ), Μουλγκριού, Μπάναν, ΜακΆρθουρ (79’ Σνόντκγρας), Φλέτσερ, Γκρίφιθς, Μάρτιν (53’ Άνια), Φίλιπς

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X