Αθλητισμός

Σπανούλης: Για 6η φορά φορά μπαμπάς

Σπανούλης: Για 6η φορά φορά μπαμπάς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου αυξάνεται και πληθύνεται. Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού και η Σταρ Ελλάς του 2006, που έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά, ετοιμάζονται να υποδεχτούν ένα νέο μέλος στην πανέμορφη οικογένειά τους.

Η Ολυμπία μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα με τους διαδικτυακούς φίλους της καθώς κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο instagram ένα απίθανο βίντεο με τη στιγμή που το ανακοινώνει στον σύντροφο της ζωής της.

Η Ολυμπία προσφέρει ένα δώρο γενεθλίων στον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ανοίγοντας το κουτί προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς περιέχει, διότι εν πρώτοις δεν είναι σαφές περί τίνος πρόκειται. «Εξωτερικά φαίνεται ωραίο» λέει χαμογελαστός και χαλαρός ο άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια αστειεύεται λέγοντας ότι ξέχασε να βάλει το δώρο μέσα. Αφού προσπαθεί να καταλάβει το τυλιγμένο δώρο από τη μυρωδιά, λέγοντας ότι «μυρίζει… νοσοκομείο», μόλις το ξετυλίγει αντιλαμβάνεται ότι περιέχει ένα τεστ εγκυμοσύνης.

«Είσαι έγκυος;» αναρωτιέται έχοντας γουρλώσει τα μάτια, τη στιγμή που η Ολυμπία φαίνεται να απολαμβάνει τη στιγμή αμηχανίας του Βασίλη, ο οποίος κοιτάζει και ξανακοιτάζει το τεστ εγκυμοσύνης για να βεβαιωθεί. Κι όταν πια είναι βέβαιος λέει γελώντας «κάτσε γιατί θα πάω να βουτήξω μέσα» και συμπληρώνει «πωωω τι λες τώρα ρε;»…

Δείτε τα δύο απολαυστικά βίντεο που πόσταρε η Ολυμπία Χοψονίδου:

https://www.instagram.com/p/B3ZrCEXFegk/?utm_source=ig_embed

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X