Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς για τον τραυματισμό του: Αγωνίζομαι σιωπηλά για μερικά τουρνουά

Στέφανος Τσιτσιπάς για τον τραυματισμό του: Αγωνίζομαι σιωπηλά για μερικά τουρνουά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με ανάρτησή του στα social media ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την απόσυρσή του από τον αγώνα με τον Ποπίριν στο Παρίσι, και τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό.

Όπως τόνισε, ήθελε πολύ να αγωνιστεί και αγνόησε τον πόνο, αλλά αγωνίζεται εδώ και καιρό με πρόβλημα τραυματισμού στον αγκώνα και ένιωσε πως ήρθε η στιγμή να το μοιραστεί για να μην υπάρχουν απορίες.

«Το σώμα μου άντεχε τον πόνο αλλά το μυαλό μου δεν άντεχε να μην ανταγωνιστεί. Οι τραυματισμοί είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι μας για το πόση αγάπη έχουμε για ένα άθλημα, και χθες έπρεπε να βγω από έναν αγώνα λόγω φλεγμονής στον αγκώνα μου που ασχολούμαι εδώ και καιρό. Αγωνίζομαι σιωπηλά για μερικά τουρνουά τώρα και αντιμετωπίζω τον τραυματισμό, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να βάλω προτεραιότητα στην υγεία μου για να έχω μακροζωία στο άθλημα που είναι πολύ κοντά στην καρδιά μου. Αυτό είναι κάτι που δεν έχω μοιραστεί ακόμα, αλλά επειδή κάποιοι αναρωτιούνται γιατί βγήκα στη μέση του αγώνα, αυτός είναι ο λόγος», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Έλληνας τενίστας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X