Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα χρήματα που κέρδισε από το Roland Garros

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα χρήματα που κέρδισε από το Roland Garros
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Roland Garros, ο Στέφανος κέρδισε 425.250 ευρώ και πλέον έχει ξεπεράσει στην καριέρα του τα 10 εκατ. ευρώ σε prize money.

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφα Ναδάλ, οι φετινοί φιναλίστ, έχουν εξασφαλίσει 850.500 ευρώ, αλλά μόνο ένας από τους δύο θα πάρει το 1.6 του τροπαιούχου!

Και να φανταστεί κανείς ότι τα ποσά είναι μειωμένα λόγω Covid-19. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το 2019 ο νικητής πήρε 2,3 εκατ. ευρώ, ο φιναλίστ 1,18 εκατ. ευρώ και οι ημιφιναλίστ 590.000.

Το μήνυμα του Στέφανου μετά το τέλος του ονείρου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε σήμερα την πρώτη του εμφάνιση στο twitter μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Roland Garros.

«Στο τέλος της ημέρας, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ελπίδα, επιμονή και δύναμη», έγραψε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, λίγες ώρες μετά τη μεγαλειώδη εμφάνιση κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς. «Το μέλλον σε χρειάζεται. Το παρελθόν όχι. Ευχαριστώ Roland Garros».

Δείτε το tweet:

Roland Garros-Αγώνας θρίλερ: Πάλεψε σα λιοντάρι αλλά δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς – Έχασε 3-2 σετ από τον Τζόκοβιτς

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έδωσε σπουδαία μάχη αλλά ο Σέρβος, νο.1 στον κόσμο και κάτοχος 17 Grand Slam, ήταν αλύγιστος και θα παίξει στον τελικό με τον θρυλικό Ράφα Ναδάλ

Το όνειρο του Στέφανου Τσιτσιπά για την παρουσία στον πρώτο τελικό Grand Slam της καριέρας του… τράκαρε πάνω στον εξαιρετικό, σχεδόν αλάνθαστο και πολύπειρο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε μια συγκλονιστική προσπάθεια για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Roland Garros, ένα όνειρο ζωής που έχει από μικρό παιδί.

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Το ελληνικό ΥΠΕΞ χαιρετίζει τη συμφωνία Αρμενίας-ΑζερμπαΪτζάν για εκεχειρία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X