Αθλητισμός

Superleague 1, Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης 5-1: Μόνο με θαύμα θα σωθεί η «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Superleague 1, Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης 5-1: Μόνο με θαύμα θα σωθεί η «Ελαφρά Ταξιαρχία»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιωνικός δεν… χαρίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης και “σκόρπισε” στους πέντε ανέμους την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Μετά την ήττα με 5-1 από τον Ιωνικό για την 5η αγωνιστική των play out της Superleague 1, ο Απόλλωνας Σμύρνης χρειάζεται ένα θαύμα για να μην “πιει” το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού!

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά δεν… έκαναν και κράτει κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και χωρίς να δυσκολευτούν έφτασαν στο τελικό 5-1.

Ο Κιάκος άνοιξε το σκορ στο 26′ και πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, στο 39′, με ένα δεύτερο προσωπικό του γκολ έκρινε ουσιαστικά από νωρίς τον αγώνα. Ο Ιωαννίδης έκανε όμως το… λάθος να μειώσει το σκορ στο 49′ για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι με τρία ακόμη τέρματα από Άοσμαν, Κάστρο και Καμπράλ.

Το τελικό 5-1 έφερε έτσι τον Απόλλωνα Σμύρνης στο -4 από τη Λαμία στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα χρειαστεί πια ένα… θαύμα για να μην αγωνίζεται του χρόνου στη Superleague 2.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης (90′ Πογκοσιάν), Βαλεριάνος, Σάντσες, Ρομαό, Κιάκος (84′ Βαφέας), Κάνιας, Λένις, Ντάλσιο (71’ Γκοτσούλιας), Άοσμαν (84’ Πλατέλλας), Μάντζης (90′ Καμπράλ).

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Σόρτσαν, Ντεντάκης (46’ Μπαξεβανίδης), Βιτλής (46’ Τσιλούλης), Ρόγκνε, Ντομίνγκες, Κάστρο, Σλίβκα, Φατιόν (86′ Λισγάρας), Μαρτίνες (77’ Τσίμπσαχ), Ντάουντα (62’ Εμπακόγκου), Ιωαννίδης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X