Media

Survivor 2024 spoiler 7/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Survivor 2024 spoiler 7/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τελευταία ημέρα για τα επεισόδια της 4ης εβδομάδας στο Survivor 2024 με τα μάτια όλων να είναι στραμμένα στην Κυριακή 11/2 και τις μεγάλες αλλαγές που θα δουν οι τηλεθεατές.

Παρόλα αυτά την Τετάρτη 7/2 το επεισόδιο θα ξεκινά με τον αγώνα επάθλου φαγητού. Οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα συναντηθούν και πάλι στον στίβο για μια νέα αναμέτρηση με ένα χορταστικό έπαθλο που έχουν ανάγκη όλοι.

 

Πρόκειται για το δεύτερο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας στο ο οποίο όπως όλα δείχνουν οι μπλε δεν έχουν καμία ελπίδα. Κι αυτό γιατί δεν θα καταφέρουν να πάρουν κι αυτόν τον αγώνα δίνοντας την ευκαιρία στους κόκκινους να κάνουν το απόλυτο 4-0 πριν τον αγώνα αποχώρησης.

Οι Διάσημοι παρά το γεγονός πως δεν είναι τόσο ενωμένοι σαν ομάδα όσο θέλουν να δείχνουν, καταφέρνουν να ελέγχουν τις διαφωνίες τους την ώρα των αγώνων. Ξέρουν πως το παιχνίδι φέτος είναι διαφορετικό και νικούν στους αγώνες κρατώντας την ψυχραιμία τους.

 

Έτσι θα πάνε θεατές κι απόλυτοι νικητές για να παρακολουθήσουν τον αγώνα αποχώρησης ανάμεσα στον Ρομπ, τον Σταμάτη και τον Γιάννη. Οι Μαχητές στο τέλος της ημέρας θα επιστρέψουν στην παραλία τους λιγότεροι και διασπασμένοι. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες δίνουν τον Ρομπ ως τον παίκτη που θα πάρει στο τέλος του επεισοδίου και θα αποχωρήσει από το Survivor 2024. Ωστόσο, αν υπάρξει σημαντική ανατροπή θα επανέλθουμε με νέο κείμενο.

Δείτε το τρέιλερ του Survivor 2024:

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X