Αθλητισμός

Τα παπούτσια του ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι από… χρυσάφι! Κυριολεκτικά (vid)

Τα παπούτσια του ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι από… χρυσάφι! Κυριολεκτικά (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν ακριβά και… ακριβά αθλητικά παπούτσια. Και υπάρχουν και τα χρυσά Nike LeBron 15, που φέρουν δηλαδή την “σφραγίδα” του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ε, αυτή η “σφραγίδα” κοστίζει πάνω από 100.000 δολάρια. Πρόκειται για ειδική συλλεκτική έκδοση που η Nike ανέθεσε στον customizer Ντόμινικ Τσαμπρόν, γνωστό ως The Shoe Surgeon, για να γιορτάσει το ρεκόρ των 30.000 πόντων που έπιασε πέρυσι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Τα παπούτσια είναι φτιαγμένα από δέρμα κροκόδειλου βουτηγμένο σε χρυσό 24 καρατίων. Στο πλάι έχουν φερμουάρ από χρυσό 18 καρατίων, ενώ από χρυσό είναι επίσης οι φτέρνες και οι άκρες των κορδονιών. Οι τελευταίες είναι επίσης διακοσμημένες με διαμάντια.

Τα παπούτσια συνοδεύει ένα περιδέραιο από χρυσό 18 καρατίων με 238 διαμάντια, με το λιοντάρι-σήμα κατατεθέν του ΛεΜπρόν στη μία πλευρά και τον αριθμό 30Κ στην άλλη. Με αυτά και με αυτά, το κόστος των παπουτσιών ξεπερνά τις 100.000 δολάρια. Όχι ότι και να είχατε τα χρήματα θα μπορούσατε να τα αποκτήσετε, καθώς προορίζονται μόνο για τον ίδιο τον Τζέιμς. Αν όμως θέλετε χρυσά παπούτσια από τον Shoe Surgeon, τσεκάρετε αυτά τα Air Jordan των 3.500 δολαρίων στην ιστοσελίδα του.

Δείτε τα ολόχρυσα παπούτσια του ΛεΜπρόν Τζέιμς

https://www.instagram.com/p/BnB0ynsA5-E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X