Αθλητισμός

«Τέλος» ο Πατίτο από την ΑΕΚ

«Τέλος» ο Πατίτο από την ΑΕΚ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με μία λιτή ανακοίνωση γράφτηκε ο επίλογος της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Πατρίσιο Ροντρίγκες. Αδοξα, είναι η αλήθεια, καθώς υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες από τον 27χρονο Αργεντινό, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016.

Ωστόσο, η συγκομιδή των 36 αγώνων, 4 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις δεν είναι αρνητική.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πατρίσιο Ροντρίγκες. Η ΑΕΚ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΣ Ο ΚΟΝΕ

Το μουστάκι του Παναγιώτη Κονέ τράβηξε την προσοχή κατά την παραμονή της ΑΕΚ στη Βιέννη. Η πρώτη σκέψη που θα έκανε κάποιος είναι, είτε ότι πρόκειται για γούρι, είτε ότι… έχασε κάποιο στοίχημα. Γιατί ο Κονέ είναι γνωστός για τις μοντέρνες στυλιστικές επιλογές, οι οποίες δεν ταιριάζουν με το μουστάκι!

Τελικά, ο ίδιος έλυσε το… γρίφο στα αποδυτήρια του «Ερνστ Χάπελ». Σήμερα ο 30χρονος διεθνής παρουσιάστηκε στο 2/39 Κέντρο Ευζώνων Στρατόπεδο Πεζικού, στο Μεσολόγγι, για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Μετά από επτά χρόνια στο εξωτερικό ο Κονέ επέστρεψε φέτος στην Ελλάδα και όπως ήταν φυσιολογικό έλαβε το ειδοποιητήριο από τη στρατολογία για να παρουσιαστεί στην ΣΤ ΕΣΣΟ 2017.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X