Αθλητισμός

US Open: Στους ημιτελικούς η μαγική Σπαρτιάτισσα Σάκκαρη (vids)

US Open: Στους ημιτελικούς η μαγική Σπαρτιάτισσα Σάκκαρη (vids)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μαγική νύχτα από μια πολύ μεγάλη τενίστρια! Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της πρώην Νο1 στον κόσμο και νικήτριας του τίτλου το 2016 Καρολίνα Πλίσκοβα με 6-4, 6-4 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του US Open, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Ταυτόχρονα, είναι η δεύτερη συνεχής σε τουρνουά της σειράς Grand Slam, καθώς είχε προηγηθεί το Roland Garros, ενώ έγινε η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών που φτάνει στο Νο 13 της παγκόσμιας κατάταξης, κι έπεται συνέχεια…

Η Σάκκαρη βάσισε την επιτυχία στο εκπληκτικό σερβίς της (παραχώρησε μόλις 8 πόντους), που κατέγραψε ποσοστό 92% κερδισμένους πόντους στο πρώτο και το εξωπραγματικό 74% στο δεύτερο, αποκλείοντας και την τρίτη Τσέχα που βρήκε στο διάβα της, στην πορεία της στην αμερικανική μητρόπολη!

Μια νίκη πια μακριά από έναν ιστορικό για εκείνη αλλά και για το ελληνικό τένις τελικό, η 26χρονη πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει τη μεγάλη έκπληξη και αποκάλυψη του φετινού US Open.

Πρόκειται για την 18χρονη Βρετανίδα Έμα Ραντουκάνου, η οποία σε μια επίσης ξέφρενη πορεία απέκλεισε και την Μπελίντα Μπέντσιτς, «χρυσή» Ολυμπιονίκη στο Τόκιο, με 6-4, 6-3.

Πηγή: tennis24.gr/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X