Αθλητισμός

Βόλος – Ολυμπιακός 2-2: Τελικό αποτέλεσμα

Βόλος – Ολυμπιακός 2-2: Τελικό αποτέλεσμα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δυο πολύτιμους βαθμούς στο Πανθεσσαλικό άφησε ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία (2-2) με τον Βόλο που συνοδεύτηκε από προσωρινή 45λεπτη διακοπή, λόγω επεισοδίων.

Το επεισοδιακό ντέρμπι -που «πνίγηκε» στα δακρυγόνα- είχε δύο αποβολές (μία για κάθε ομάδα), τρία πέναλτι, ένα αυτογκόλ και δύο γκολ που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ μέσω VAR.

 



 



 

Χαμός έγινε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός στο Πανθεσσαλικό για την 13η αγωνιστική της Super League.

Το πρώτο μέρος του Βόλος – Ολυμπιακός ήταν επεισοδιακό και διήρκησε σχεδόν μία ώρα, μιας και συνέβησαν τα πάντα. Δύο γκολ με πέναλτι μέσω VAR αλλά και δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα.

 

Ο Βόλος προηγήθηκε με γκολ του Μωραίτη στο 20ο λεπτό μετά από το πέναλτι που κέρδισε (το έχασε αρχικά και σκόραρε στην επαναφορά) ο ίδιος από τον Ρέτσο. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός του Ολυμπιακού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα με τη βοήθεια του VAR.



 

Ο Ολυμπιακός, παρότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ισοφάρισε στο 45′ με γκολ-πέναλτι του Ελ Κααμπί. Πρόκειται για μία παράβαση που καταλόγισε ο Παπαπέτρου με τη βοήθεια του VAR για χτύπημα του Κόστιτς στον Μπιανκόν.

 



 

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημίχρονου, αποβλήθηκε ο Μύγας του Βόλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Φορτούνη και έτσι οι δύο ομάδες συνέχισαν στο δεύτερο μέρος με δέκα παίκτες.

ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ! Ο Ιμπόρα μαρκάρει τον Μωραΐτη και ο Παπαπέτρου σφυρίζει την εσχάτη των ποινών.

2-1 με το “καλημέρα” του δευτέρου ημιχρόνου με το τρίτο πέναλτι στο ματς. Αυτή τη φορά το έκανε ο Ιμπόρα στον Μωραϊτη, πολλές οι διαμαρτυρίες των “ερυθρολεύκων”. Πάλι με την… πλάτη στον τοίχο οι Πειραιώτες. Για μια ακόμη φορά που η ομάδα μπαίνει για το δεύτερο μέρος με λάθος συμπεριφορά…

Άμεση απάντηση στο 54′ με αυτογκόλ του Καλογερόπουλου, στο 2-2 το ματς που τα ‘χει όλα! Ένα… ψαλιδάκι μένει μόνο να δούμε!



 



 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X