Αθλητισμός

Ξάνθη – ΠΑΟΚ: Ερωτηματικό ο Κάμπος – Τι σκέπτεται ο Λουτσέσκου

Ξάνθη – ΠΑΟΚ: Ερωτηματικό ο Κάμπος – Τι σκέπτεται ο Λουτσέσκου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αμφίβολος παραμένει ο Τζάλμα Κάμπος για το παιχνίδι του Σαββάτου (2/12) στα Πηγάδια της Ξάνθης.

Ο Aφρικανός επιθετικός του ΠΑΟΚ ναι μεν προπονήθηκε, αλλά αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στο “δικέφαλο” και η περίπτωσή του θ’ αξιολογηθεί στην προπόνηση της Παρασκευής (1/12) που θα διεξαχθεί στην Τούμπα.

Βέβαια ενδεχόμενη απουσία του ποδοσφαιριστή δεν θα ανατρέψει και πολύ τους σχεδιασμούς του Ραζβάν Λουτσέσκου, που έχει σημαντικές λύσεις για τα πλάγια της επίθεσης και μεταξύ αυτών το νεαρό Λημνιό, που διανύει περίοδο λαμπρής αγωνιστικής κατάστασης, ενώ υπάρχουν πάντα οι Μακ, Βιεϊρίνια και Πέλκας για τα πλάγια της επιθετικής γραμμής. Με την προσοχή, λοιπόν στραμμένη και πάλι στο πρωτάθλημα και το σημαντικό εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη, θα ολοκληρώσει αύριο την μίνι προετοιμασία του ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα (30.11) ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δούλεψαν στον τομέα της τακτικής. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Αιγινιακό, βέβαια, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Πάντως για τον αγώνα του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε 2500 εισιτήρια και είναι βέβαιο ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών πως οι φίλοι του θα δώσουν πάλι παρόν στην Θράκη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X