Ο Προβοκάτορας

Χουντικές και ακροδεξιές κορώνες την εποχή του κορωνοϊού

Χουντικές και ακροδεξιές κορώνες την εποχή του κορωνοϊού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εμπλεξε ένας τηλεοπτικός αστέρας της χούντας, ένας πρώην τηλεοπτικός αστέρας και νυν ραδιοφωνικός αστέρας και βουλευτής και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Μία δήλωση του 79χρονου τηλεαστέρα της χούντας ο οποίος νοιώθει 39 με 40 ετών ότι «αυτό τον καιρό σκεφτόμουνα με πραγματικό τρόμο τι θα μπορούσε να έχει συμβεί σε αυτή τη χώρα αν είχε σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του και είχε βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία».

Βεβαίως από τους δύο κυρίους, τον τηλεαστέρα της χούντας Νίκο Μαστοράκη και τον ακροδεξιό Κωνσταντίνο Μπογδάνο δεν θα περίμενε κανείς καλή κουβέντα για ένα κόμμα της δημοκρατικής παράταξης. Βλέπετε ακούν για δημοκρατική παράταξη και βγάζουν φλύκταινες.

Πάντως, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Νίκος Μαστοράκης είναι πολύ σκληρό καρύδι. Γιατί; Διότι άντεξε τον τρόμο 4,5 χρόνων όσο ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τη διακυβέρνηση της χώρας. Θα συμφωνείτε πως δεν είναι δα και μικρό πράγμα να ζεις με τρόμο τόσο μεγάλο διάστημα, ιδίως όταν απέδρασες από τη χώρα αμέσως μετά την πτώση της χούντας και επανεμφανίστηκες ύστερα από κάμποσες δεκαετίες…

Στη συνέχεια έβαλε άριστα στον Μητσοτάκη, άριστα στους υπουργούς και άριστα στην κυβέρνηση. Και ασφαλώς φαντάζομαι στους λόγους που έβαλε άριστα συμπεριλαμβάνονται τα voucher και τα ΚΕΚ, οι σκανδαλώδεις αναθέσεις των απολυμάνσεων στις φυλακές, οι αυξήσεις, οι προκλητικές αυξήσεις στους μισθούς των στελεχών των συγκοινωνιακών φορέων, την εκ περιτροπής εργασία και ιδίως για έναν πρώην τηλεαστέρα της χούντας το κουρέλιασμα του συντάγματος από τον Νότη Μηταράκη.

Με τέτοια κατορθώματα  τους αδικείτε κύριε Μαστοράκη. Επρεπε να βάλετε και τον τόνο στο άριστα…Εχετε χρόνο να το διορθώσετε πάντως…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X