Διεθνή

Άγριο έγκλημα: Ζήτησε διαζύγιο γνωστή δημοσιογράφος και την μαχαίρωσε 10 φορές

Άγριο έγκλημα: Ζήτησε διαζύγιο γνωστή δημοσιογράφος και την μαχαίρωσε 10 φορές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άγριο έγκλημα- Η Zhanna Sheplyankova, γνωστή δημοσιογράφος στη Ρωσία και αρχισυντάκτης ενός ειδησεογραφικού ιστότοπου, ζήτησε από τον σύζυγό της, Alexey να χωρίσουν.

Η Zhanna είχε εξομολογηθεί στους φίλους της πως ζούσε μια κόλαση καθώς τη ζήλευε και έλεγχε κάθε της κίνηση. Φίλοι του ζευγαριού λένε ότι την είχε απειλήσει ξανά ότι, θα να τη σκοτώσει αφού υποψιαζόταν ότι τον απατούσε σε ταξίδια εργασίας…

Το μοιραίο βράδυ, η Zhanna του ζήτησε να χωρίσουν μετά από ένα ακόμη καυγά. Τότε ο Alexey άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και την μαχαίρωσε πάνω από 10 φορές. Ο καυγάς τους αφορούσε άλλη μια σκηνή ζηλοτυπίας καθώς ο Alexey είχε βρει ένα μήνυμα στο κινητό της που έλεγε «μετά από τη δουλειά με πήγε στο δάσος».

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση από το Νοέμβριο ωστόσο βρίσκονταν λόγω των παιδιών τους, δυο αγοριών 10 και 13 ετών. Μετά τη δολοφονία της Zhanna, ο Alexey πήρε τα δυο τους παιδιά και έφυγε.

Η Zhanna έπεφτε για χρόνια θύμα ξυλοδαρμού από τον Alexey ωστόσο δεν τον είχε καταγγείλει ποτέ στην αστυνομία.

Ο 37χρονος συνελήφθη ,αφού πρώτα κατέφυγε σε άλλη περιοχή με τους δύο γιους του ζευγαριού, ηλικίας 13 και 10 ετών. Τα παιδιά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ με συγγενείς τους.

Πηγή: 7news.com

Κτηνωδία: Αποκεφάλισε 17χρονη και πέταξε το κεφάλι της στην αυλή της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X