Διεθνή

Άλεκ Μπάλντουιν: Το όπλο είχε αληθινές σφαίρες, λέει η αστυνομία

Άλεκ Μπάλντουιν: Το όπλο είχε αληθινές σφαίρες, λέει η αστυνομία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νεότερα αναφορικά με την τραγωδία που έλαβε χώρα στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» με τον Άλεκ Μπάλντουιν.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της για τον θανάσιμο τραυματισμό της διευθύντριας φωτογραφίας της ταινίας, Χαλίνα Χάτσινς, το όπλο το οποίο δόθηκε στον ηθοποιό είχε αληθινές σφαίρες.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της, επισημάνθηκε πως το όπλο δόθηκε στον 63χρονο Άλεκ Μπάλντουιν ως ασφαλές, αλλά περιείχε αληθινές σφαίρες όταν πυροβόλησε.

Η στιγμή της τραγωδίας

Η Χάτσινς δέχθηκε μία σφαίρα στο στήθος, ενώ ο σκηνοθέτης της ταινίας Τζόελ Σόουζα, που ήταν πίσω της, τραυματίστηκε στον ώμο, όπως ξεκαθάρισε από το τοπικό γραφείο του σερίφη στο Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό.

Δυστυχώς, η Χάτσινς πέθανε από τα τραύματά της, ενώ ο Σόουζα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο άλλα έχει πάρει εξιτήριο έκτοτε.

Ο βοηθός σκηνοθέτη, ο οποίος έδωσε το όπλο στον 63χρονο φαίνεται ότι δεν γνώριζε ότι το όπλο είχε αληθινές σφαίρες, σημειώθηκε στην ίδια ανακοίνωση.

Ο ηθοποιός σημείωσε πως είναι σε κατάσταση σοκ μετά το τραγικό περιστατικό.

Ειδικότερα, εξέφρασε «σοκ και θλίψη σχετικά με το τραγικό ατύχημα» και επεσήμανε πως «η καρδιά μου έχει ραγίσει για τον σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσοι γνώριζαν και αγάπησαν τη Χαλίνα».

Πληροφορίες και για άλλα προβλήματα

Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες και για άλλα προβλήματα όσον αφορά στην ασφάλεια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όπως μεταφέρει το Reuters.

Οι Los Angeles Times και το Deadline Hollywood ανέφεραν πως πολλά μέλη της παραγωγής και άλλοι, που είχαν γνώση της υπόθεσης, σημείωσαν πως έξι ή επτά κάμεραμαν είχαν φύγει από τα γυρίσματα πριν από την τραγωδία. Και τα δύο μέσα ανέφεραν πως υπήρξε και άλλος λάθος πυροβολισμός.

Η εταιρεία παραγωγής ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμία τέτοια πληροφορία αλλά δεσμεύτηκε πως θα κάνει έρευνα.

O Μπάλντουιν είναι σε «πλήρη συνεργασία» με τις Αρχές ώστε να αποδειχθεί πως καταλήξαμε στο μοιραίο συμβάν.

Η παραγωγή της ταινίας έχει, φυσικά, σταματήσει και το γραφείο του σερίφη επεσήμανε πως δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στο σημείο, ενώ είναι σε εξέλιξη πλήρης έρευνα.

Σημειώνεται πως ο μοιραίος τραυματισμός της Χάτσινς έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια πρόβας σκηνής και δεν έχει γίνει γνωστό εάν οι κάμερες τράβηξαν τα όσα εκτυλίχθηκαν στο σημείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X