Διεθνή

Εγκληματικές δηλώσεις ισραηλινού υπουργού: Να ρίξουμε ατομική βόμβα στη Γάζα

Εγκληματικές δηλώσεις ισραηλινού υπουργού: Να ρίξουμε ατομική βόμβα στη Γάζα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα προέβη υπουργός του Ισραήλ, λέγοντας ότι ο στρατός της χώρας «έχει την επιλογή να ρίξει ατομική βόμβα» στη Λωρίδα της Γάζας! Οι άθλιες και επικίνδυνες αυτές δηλώσεις αποτυπώνουν το κλίμα που επικρατεί στην κυβέρνηση του Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, οι Times of Israel μετέδωσαν τις δηλώσεις του ακροδεξιού υπουργού Υποθέσεων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ιερουσαλήμ, Αμιχάι Ελιγιάχου, ο οποίος είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι «μια επιλογή» στον πόλεμο κατά της Χαμάς είναι να ρίξουν ατομική βόμβα οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις στη Γάζα!

Αν και οι δηλώσεις του προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση και αποτροπιασμό, αναγκάζοντας ακόμα και τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου, να χαρακτηρίσει «εκτός πραγματικότητας» τον ακροδεξιό υπουργό και να τον αποκλείσει επ’ αόριστον από όλες τις μελλοντικές κυβερνητικές συσκέψεις, στην ουσία οι δηλώσεις αυτές αποτελούν προέκταση της εγκληματικής πολιτικής του Ισραήλ σε βάρος των Παλαιστινίων, όπως αποτυπώνεται, με τον πλέον φρικιαστικό τρόπο, στη σφαγή που εκτυλίσσεται στη Γάζα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X