Διεθνή

Εκλογές στην Αγγλία: Μεγάλες ουρές για να ψηφίσουν! pics

Εκλογές στην Αγγλία: Μεγάλες ουρές για να ψηφίσουν! pics
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μαζικότατη μοιάζει να είναι η συμμετοχή στις εκλογές στην Αγγλία και αναμένεται να χτυπήσει αυτή τη φορά επίπεδα ρεκόρ! Οι Βρετανοί προσέρχονται σήμερα στις κάλπες για τις βουλευτικές τους εκλογές σχηματίζοντας μεγάλες ουρές στα αστυνομικά τμήματα.

Μεγάλες ουρές υπάρχουν αυτή την ώρα στα περισσότερα αστυνομικά τμήματα της Μεγάλης Βρετανίας με τους χρήστες τους twitter να ανεβάζουν διαρκώς φωτογραφίες από τις ουρές.

Όπως γράφει ένας χρήστης: «Ζω στο Μπάλαμ του Λονδίνου εδώ και 6 χρόνια , και δεν έχω δει ποτέ ξανά τέτοια ουρά στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς» κι ένας άλλος:
« Στα 10 χρόνια που ψηφίζω στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς μου- πάντα την ίδια ώρα που αφήνω τα παιδιά στο σχολείο δεν έχω δει τέτοια ουρά. Σήμερα είναι πολύ έξω από την πόρτα του τμήματος».

Μπορεί ο… Μπόρις; «Κόκκινο τείχος», κακοκαιρία… αυτοδυναμία! Ιστορικές εκλογές στην Αγγλια

Αυτές είναι οι πρώτες εκλογές που πραγματοποιούνται μήνα Δεκέμβριο μετά από έναν ολόκληρο αιώνα.

Οι Βρετανοί αναλυτές εκτιμούν ότι το ποσοστό συμμετοχής των ψηφοφόρων αναμένεται να είναι υψηλότερο από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, κάτι που θα οφείλεται κυρίως στο γεγονός της πρόσφατης ανανέωσης των εκλογικών καταλόγων.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις πάντως δίνουν προβάδισμα – αν και ψαλιδισμένο έναντι των πρώτων εκτιμήσεων – στους συντηρητικούς του Μπόρις Τζόνσον.

Οι πολίτες πάντως κατακλύζουν αυτή την ώρα το twitter με φωτογραφίες από τις μεγάλες ουρές!

Δείτε την… κοσμοσυρροή για τις εκλογές στην Αγγλία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X