Eretiki Κουζίνα

Τέσσερα ελληνικά φαγητά στα 50 καλύτερα από όλο τον κόσμο

Τέσσερα ελληνικά φαγητά στα 50 καλύτερα από όλο τον κόσμο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ελληνική κουζίνα συγκαταλέγεται στις καλύτερες στον κόσμο όπως αποδεικνύεται από ψηφοφορία ενός site που ασχολείται με τα φαγητά σε όλο τον κόσμο. Η τελευταία ψηφοφορία αφορά ασφαλώς στο 2022.

Συγκεκριμένα, το TasteAtlas, το site που ασχολείται με φαγητά από όλο τον κόσμο, δημοσίευσε την λίστα με το top 50 των φαγητών όλων των χωρών για το 2022 και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, τα ελληνικά πιάτα δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Συνολικά σε αυτή, υπάρχουν τέσσερα ελληνικά πιάτα.

Τα αρνίσια παϊδάκια βρίσκονται στην υψηλότερη θέση και συγκεκριμένα την 15η, με 4.69, στην 31η θέση βρέθηκε ο γύρος, στην 36η το γιουβέτσι και στην 41η ο μπακαλιάρος.

Μάλιστα, επειδή υπήρξαν κάποιες ενστάσεις για τα φαγητά αυτά, αλλά και την τελική κατάταξη τους, το TasteAtlas έκανε αναρτήσεις στο Twitter και εξήγησε πως λειτουργεί το σύστημα.

Ξεκαθάρισε πως κάποιες ψήφοι δεν αναγνωρίζονται από το σύστημα, όταν είναι εθνικές. Πότε γίνεται αυτό; Όταν για παράδειγμα ένας Έλληνας δίνει υψηλή βαθμολογικό στα πιάτα της χώρας του και χαμηλή σε αυτή της γειτονικής Τουρκίας.

Δείτε τη λίστα με τα 50 καλύτερα φαγητά του 2022

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X