Διεθνή

Φώτης Ντούλος: Η απόπειρα αυτοκτονίας και η εξαφάνιση της γυναίκας του

Φώτης Ντούλος: Η απόπειρα αυτοκτονίας και η εξαφάνιση της γυναίκας του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φώτης Ντούλος: Κατηγορείται για την δολοφονία της γυναίκας του, την ώρα που προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Μια ιστορία που έχει απασχολήσει πολύ την αμερικανική κοινή γνώμη πήρε νέα τροπή από το βράδυ της Τρίτης όταν ο ελληνικής καταγωγής Φώτης Ντούλος ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία της γυναίκας του Τζένοφερ Φάρμπερ προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Ο 52χρονος Φώτης Ντούλος νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου UConn στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ. Προσπάθησε να δώσει τέλος στην ζωή του μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του όπου τον βρήκαν αναίσθητο οι αρχές. Είναι σε ειδικό θάλαμο οξυγόνου.

Ο Ντούλος προσπάθησε να αυτοκτονήσει την ημέρα που θα εμφανιζόταν στο δικαστήριο για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί για την δολοφονία της γυναίκας του και να ζητήσει να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση. Τον βρήκαν οι αστυνομικοί όταν δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο μέσα στο αυτοκίνητο μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του με αναμμένη την μηχανή και αναίσθητο από τις αναθυμιάσεις.

https://twitter.com/CTOJoffrey/status/1222404401756766208

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στην ζωή κάνοντάς του μαλάξεις και τεχνητή αναπνοή επί περίπου 10 λεπτά. Πιθανότατα η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ότι ένα από το ακίνητά του που χρησιμοποίησε για την εγγύηση των 6 εκατομμυρίων που είχε ζητηθεί από το δικαστήριο κατασχέθηκε.

Συνολικά ο Ντούλος χρησιμοποίησε 6 ακίνητα ως εγγύηση για να μπορεί να παραμείνει ελεύθερος. Όμως η κατάσχεση του ενός σήμανε συναγερμό και έτσι είχε κληθεί πάλι ενώπιον της δικαιοσύνης. Τώρα, μετά από αυτό που έγινε, η ακρόαση του δικαστηρίου θα ξαναγίνει σήμερα και δεν είναι απαραίτητη η παρουσία του.

Η σύζυγός του η 50χρονη Τζένιφερ Φάρμπερ Ντούλος, εξαφανίστηκε τον Μαϊο του 2019 στο Νιου Κανάαν του Κονέντικατ λίγο μετά αφού είχε αφήσει τα παιδιά τους στο σχολείο. Οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητό της σε ένα πάρκο όχι πολλυ μακριά από το σπίτι τους. Όμως, εκείνη από τότε αγνοείται και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι είναι νεκρή.

https://twitter.com/AishaMbTV/status/1222215158774337542

Την περίοδο της εξαφάνισής της ήταν στα μαχαίρια με τον σύζυγό της για την επιμέλεια των παιδιών τους. Η Τζένιφερ Φάρμπερ Ντούλος είχε εγκαταλείψει τον σύζυγό της το 2017 παίρνοντας και τα παιδιά και είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Είχε μάλιστα καταγγείλει στους αστυνομικούς ότι φοβόταν ότι θα πάθει κάτι κακό, σύμφωνα με το CNN.

«Ξέρω ότι η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσα θα τον εξαγριώσει. Ξέρω ότι θα υπάρξουν αντίποινα και θα μου κάνει κακό με κάποιον τρόπο», φέρεται να είχε πει σύμφωνα με έγγραφα που υπάρχουν.

Ο ίδιος ο Ντούλος είχε αρνηθεί κάτι τέτοιο. Τόσο ο ίδιος όσο και η φίλη του Μισέλ Τροκόνις συνελήφθησαν τον Ιούνιο του 2019 για παραποίηση ή δημιουργία πλαστών στοιχείων όταν οι ερευνητές βρήκαν ίχνη αίματος και στοιχεία που έδειχναν ότι κάποιος προσπάθησε να καθαρίσει τον τόπο του εγκλήματος.

Την ημέρα της εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλος κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν κάποιον ο οποίος έμοιαζε με τον Ντούλος να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να βάζει διάφορες τσάντες σε κάδους σκουπιδιών στην περιοχή του Χάρτφορντ. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μετά από έρευνες ρούχα και άλλα αντικείμενα με το αίμα της Τζένιφερ επάνω.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X