Αθλητισμός

Φρίκη με τραυματισμό ποδοσφαιριστή-Σχεδόν ακρωτηριάστηκε το πόδι του (VD)

Φρίκη με τραυματισμό ποδοσφαιριστή-Σχεδόν ακρωτηριάστηκε το πόδι του (VD)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φρίκαραν ποδοσφαιριστές και θεατές με τον τραυματισμό του Αντρέ Γκόμες της Εβερτον στο Γκούντισον Παρκ. Ο ποδοσφαιριστής υπέστη έναν από τους χειρότερους τραυματισμούς που έχουν γίνει σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ο Πορτογάλος διεθνής χαφ, στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Τότεναμ, σε μια ανύποπτη φάση στο κέντρο του γηπέδου, δέχθηκε ένα μαρκάρισμα από πίσω από τον Σον.

Επεσε άτσαλα στο έδαφος, ενώ παράλληλα συγκρούστηκε με τρομερή δύναμη με τον επερχόμενο Οριέ. Αρχικά άπαντες αντιμετώπισαν το περιστατικό σαν κάτι διαδικαστικό. Ωστόσο δευτερόλεπτα αργότερα «πάγωσε» το Γκούντισον Παρκ όταν πλέον έγινε αντιληπτό το μέγεθος του φρικιαστικού τραυματισμού που υπέστη ο Γκόμες.

Ο Σον και ο Οριέ, αλλά και οι συμπαίκτες του που έσπευσαν πάνω από τον Γκόμες, δεν μπορούσαν καν να αντικρίσουν τη ζημιά που είχε υποστεί ο παίκτης, ενώ την ίδια ώρα ο ίδιος ούρλιαζε από πόνο. Δυο-τρεις συμπαίκτες θέλοντας να τον ενθαρρύνουν του κρατούσαν το κεφάλι.

gkomes4.jpg

Το παιχνίδι διεκόπη για επτά λεπτά, στο μεσοδιάστημα ο Σον, ο οποίος αρχικά τιμωρήθηκε με κίτρινη, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Αλλά ελάχιστα τον ένοιαζε η αποβολή του καθώς έμοιαζε σοκαρισμένος και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια.

https://twitter.com/Nabzii_7860/status/1191055740112375810

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X