Διεθνή

Γερμανία: Καλόγριες συνόδευαν ανήλικα παιδιά σε sex party έναντι αμοιβής

Γερμανία: Καλόγριες συνόδευαν ανήλικα παιδιά σε sex party έναντι αμοιβής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένας άνδρας, που έπεσε θύμα βιασμού ως παιδί, κατηγορεί μοναχές σε έναν καθολικό ξενώνα για παιδιά στη Γερμανία για μαστροπεία ορφανών σε ιερείς, πολιτικούς και άλλους πλούσιους άνδρες.

Το θύμα, τώρα 63 ετών, παρέμεινε ανώνυμο παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε και κέρδισε μια νομική μάχη για αποζημίωση τον Μάιο για τη φρίκη που υπέστη, ξεκινώντας από την ηλικία των 5 ετών τον Μάρτιο του 1963.

Ο άνδρας, ο οποίος έχει αγωνιστεί με μετατραυματική διαταραχή άγχους και κατάθλιψη από τότε, κέρδισε συνολικά 25.000 ευρώ από γερμανικά δικαστήρια λόγω ισχυρισμών ότι είχε βιαστεί περισσότερες από 1.000 φορές.

Είπε επίσης ότι δεν ήταν το μόνο θύμα.

Η υπόθεση εξετάστηκε πρόσφατα δημόσια για πρώτη φορά, όταν ο Επίσκοπος του Σπέιερ μίλησε για τον πρώην αξιωματούχο της Επισκοπής Ρούντολφ Μότζενμπέκερ, ο οποίος κατονομάστηκε ως κατηγορούμενος για παρενόχληση στην υπόθεση. Ο Μότζενμπέκερ πέθανε το 1998.

Ως μέρος της πνευματικής πειθαρχίας του, το ανώνυμο θύμα είπε ότι ξυλοκοπήθηκε και «κυριολεκτικά σύρθηκε» από μοναχές στο σπίτι του αξιωματούχου, όπου συνήθως κακοποιείτο σεξουαλικά. Το παπαδοπαίδι στον καθολικό ναό του Σπέιερ έβγαινε από το σπίτι για να εμφανιστεί σε sex party, με συνοδεία των μοναχών και για λογαριασμό του κλήρου και της τοπικής ελίτ.

«Οι καλόγριες ήταν νταβατζήδες», είπε στη μαρτυρία του δικαστηρίου

«Υπήρχε ένα δωμάτιο όπου οι μοναχές σέρβιραν ποτά και φαγητό στους άνδρες και στην άλλη γωνία τα παιδιά βιάζονταν», σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων KNA. «Οι καλόγριες κέρδισαν χρήματα. Οι άνδρες, που ήταν παρόντες, έκαναν γενναίες δωρεές.»

«Μερικές φορές έτρεχα πίσω στο σπίτι με ρούχα που είχαν λερωθεί με αίμα, το αίμα έτρεχε κάτω από τα πόδια μου», είπε. «Πριν φύγω τον Σεπτέμβριο του 1972, είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά περίπου χίλιες φορές.»

«ποια ουσία έχουν τώρα τα χρήματα;», διερωτήθηκε το θύμα όταν το Δικαστήριο διέταξε αποζημίωση. «Ο γάμος μου έχει διαλυθεί. Τα οστά μου, το συκώτι και τα νεφρά επίσης.»

Ο δικαστής Αντρέα Χέρμαν του Δικαστηρίου Κοινωνικής Πρόνοιας του Ντάρμσταντ σημείωσε ότι «για τα θύματα κακοποίησης, η λήψη νομικών μέτρων συνδέεται με σημαντικό ψυχολογικό στρες.»

Πηγή: New York Post

Βίντεο δείχνει τον δολοφόνο Βρετανίδας τουρίστριας να μεταφέρει το πτώμα της σε βαλίτσα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X