Διεθνή

Hilton: Δύο νέα ξενοδοχεία… αεροδρομίου!

Hilton: Δύο νέα ξενοδοχεία… αεροδρομίου!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δύο νέα ξενοδοχεία αεροδρομίου προσθέτει στο ήδη διευρυμένο χαρτοφυλάκιό της η Hilton, μια απο τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Σχεδόν 60 χρόνια μετά από όταν πρωτοεισήγαγε την έννοια των ξενοδοχείων αεροδρομίου, δηλαδή των καταλυμάτων που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τους αερολιμένες συστήνει στο κοινό το Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 αλλά και το Hampton by Hilton Toulouse Airport.

Τα νέα… αποκτήματα της Hilton

Το Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2, βρίσκεται στο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ευρώπης, το Χίθροου. Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο το οποίο μάλιστα προσφέρει στους επισκέπτες του άμεση πρόσβαση στο τερματικό (Queen’s Terminal) με τα πόδια μέσα σε λίγα λεπτά. Η ξενοδοχείο 14 ορόφων διαθέτει 369 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 23 οικογενειακών δωματίων και 10 σουιτών.

Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες και ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, 24ωρο υπερσύγχρονο γυμναστήριο και έναν εμπορικό χώρο που λειτουργεί 24 ώρες. Το ξενοδοχείο διαθέτει και αίθουσες εκδηλώσεων, καθώς και πέντε αίθουσες συσκέψεων υψηλής τεχνολογίας, με τη μεγαλύτερη να έχει χωρητικότητα έως και 65 άτομα.

Το Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 είναι η τελευταία προσθήκη της εταιρείας στο συνεχώς αυξανόμενο πορτφόλιο των Hilton Garden Inn Hotels και άνοιξε τον προηγούμενο μήνα όταν η εταιρεία γιόρταζε τα 100ά γενέθλιά της.

Όσο για το Hampton by Hilton Toulouse Airport, είναι δυναμικότητας 126 δωματίων και βρίσκεται δίπλα στον τερματικό σταθμό επιβατών στο αεροδρόμιο της Τουλούζης ενώ απέχει και μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Το νέο ξενοδοχείο της «Ροζ Πόλης», όπως είναι το ψευδώνυμο της Τουλούζης χάρη στα κτήρια της παλιάς πόλης τα οποία είναι χτισμένα με τούβλα σε ροζ απόχρωση, ανοιξε νωρίτερα φέτος.

Τα νέα ξενοδοχεία εντάσσονται στην στρατηγική της Hilton να διπλασιάσει τον αριθμό των καταλυμάτων της μέσα στα επόμενα τρία με πέντε χρόνια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X