Διεθνή

Η εκδίκηση που πήραν δώδεκα πρώην φιλενάδες του γαμπρού την ημέρα του γάμου

Η εκδίκηση που πήραν δώδεκα πρώην φιλενάδες του γαμπρού την ημέρα του γάμου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ήταν 6 Φεβρουαρίου όταν σε ένα γάμο στο χωριό Hengdi, στην επαρχία Yunan της Κίνας έγινε το πιο περίεργο που έχουμε δει να συμβαίνει σε γάμο. Δώδεκα γυναίκες, πρώην σύντροφοι του γαμπρού στις οποίες δεν είχε φερθεί καλά, ένωσαν τις δυνάμεις τους και μετέβησαν έξω από τον χώρο του γάμου με ένα μεγάλο κόκκινο πανό που έγραφε “Είμαστε οι πρώην φίλες του Τσεν Σονγκ και σήμερα θα σας καταστρέψουμε”.

Ένα βίντεο που έχει γίνει έκτοτε viral δείχνει τις γυναίκες να στέκονται σιωπηλά και να κρατούν το κόκκινο πανό.

“Με έφερε σε δύσκολη θέση αρκετά”, δήλωσε ο Chen Song στο Feidian Video. “Τώρα η νιόπαντρη σύζυγός μου και η οικογένειά της είναι αναστατωμένοι μαζί μου” ο οποίος ωστόσο παραδέχτηκε οτι πράγματι είχε φερθεί στο παρελθόν άσχημα στις κοπέλες λέγοντας ωστόσο οτι πλέον έχει αλλάξει.

“Ήμουν ανώριμος όταν ήμουν νεότερος και πλήγωσα πολλά κορίτσια”, δήλωσε ο Τσεν, προσθέτοντας ότι λυπάται για τη συμπεριφορά του στο παρελθόν και συμβουλεύει τους άλλους άνδρες να φέρονται στις γυναίκες με σεβασμό.

“Πρέπει να είστε πιστοί στη φίλη σας αντί να την απατάτε. Αν στο μέλλον αποφασίσει να εκφράσει το παράπονό της, θα είσαι τελειωμένος”, είπε ο Τσεν.

Παρά την ταπεινωτική εμπειρία, ο Τσεν δεν έτυχε συμπάθειας στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους περισσότερους σχολιαστές να τον κατηγορούν ότι είναι ο μόνος υπεύθυνος για τα προβλήματά του και να συμβουλεύουν τη νύφη του να το βάλει στα πόδια.

“Όπως λέει και το ρητό, “Μια λεοπάρδαλη δεν μπορεί να αλλάξει τα σημάδια της””, έγραψε ένα άτομο.

“Η νιόπαντρη σύζυγος πρέπει να ευχαριστήσει την ομάδα των πρώην φιλενάδων. Αν ήμουν στη θέση της, θα τον χώριζα αμέσως”, πρόσθεσε κάποιος άλλος.

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X