Διεθνή

ΗΠΑ – Φρίκη: Τέσσερις φοιτητές μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου (vid)

ΗΠΑ – Φρίκη: Τέσσερις φοιτητές μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΗΠΑ – Φρίκη:  Σχεδόν μια εβδομάδα αφότου τέσσερις φοιτητές του Πανεπιστημίου του Άινταχο βρέθηκαν νεκροί στο ενοικιαζόμενο σπίτι τους, ένας ιατροδικαστής αποκάλυψε ότι μαχαιρώθηκαν στα κρεβάτια τους.

Ο ένας άνδρας κι οι τρεις γυναίκες πιθανότατα κοιμόντουσαν, όταν δέχθηκαν επίθεση την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, δήλωσε η ιατροδικαστής της κομητείας Λάτα Κάθι Μάμπατ.

Τους χτύπησαν πολλές φορές με ένα «αρκετά μεγάλο μαχαίρι», πρόσθεσε.

Δεν έχουν γίνει συλλήψεις και η τοπική αστυνομία έχει προειδοποιήσει ότι ο δολοφόνος μπορεί να εξακολουθεί να αποτελεί απειλή.

Περισσότεροι από 25 ερευνητές εργάζονται με τη βοήθεια του FBI και της αστυνομίας της Πολιτείας του Άινταχο.

Τα θύματα ήταν οι: Ίθαν Τσέιπιν (2ο ετών από το Μάουντ Βέρνον της Ουάσινγκτον), Μάντισον Μόγκεν (21 ετών από το Κορ Ντ’ Αλέιν), Κέιλι Γκονσάλβες (21 ετών από το Ράθντραμ) και Σάνα Κέρνοντλ (20 ετών από το Ποστ Φολς – σύντροφος του Τσέιπιν).

Έπειτα από ειδοποίηση της αστυνομίας με κλήση στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, τα θύματα εντοπίστηκαν νεκρά το απόγευμα της Κυριακής, ενώ άλλα δύο άτομα στο σπίτι βρέθηκαν αβλαβή.

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχει απειλή για την κοινότητα. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είναι μια στοχευμένη επίθεση. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει ακόμα ένα άτομο εκεί έξω που διέπραξε τέσσερα πολύ φρικτά εγκλήματα», δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Τζέιμς Φράι.

Μιλώντας στο καλωδιακό ειδησεογραφικό κανάλι NewsNation, ο ιατροδικαστής είπε: «Πρέπει να είναι κάποιος αρκετά θυμωμένος για να μαχαιρώσει τέσσερις ανθρώπους μέχρι θανάτου».

Δεν φαίνεται να έχει κλαπεί τίποτα από τα θύματα ή το σπίτι, αναφέρει το CBS News, ενώ δεν υπήρχε κανένα σημάδι διάρρηξης.

Μια πόρτα βρέθηκε ανοιχτή από τους πρώτους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X