Διεθνή

Καναδάς συντριβή αεροπλάνου: Επτά νεκροί -Μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά

Καναδάς συντριβή αεροπλάνου: Επτά νεκροί -Μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους και τρία παιδιά, έχασαν τη ζωή τους, την Τετάρτη (27/11, τοπική ώρα), όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν, συνετρίβη στη Λίμνη Οντάριο του Καναδά.

Ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη στη Λίμνη Οντάριο του Καναδά, το απόγευμα της Τετάρτης (27/11, τοπική ώρα), με τραγικό απολογισμό τον θάνατο επτά νεκροί, ανάμεσά τους και τρία παιδιά.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Ασφαλείας των Μεταφορών του Καναδά, το μικρό μονοκινητήριο αεροσκάφος τύπου Piper PA-32 είχε απογειωθεί από αεροδρόμιο του Τορόντο με προορισμό το Κίνγκστον, στο Οντάριο.

Συνετρίβη αεροπλάνο στον Καναδά

Εντούτοις, κατά τις 17:00 (τοπική ώρα), εξαφανίστηκε από το ραντάρ και τα συντρίμμια βρέθηκαν στις όχθες της Λίμνης Οντάριο. Παρ’ όλα αυτά, η περιοχή είναι δύσβατη και επιστρατεύτηκε ακόμα και ελικόπτερο.

​Νεκροί είναι ο πιλότος, Όταμπεκ Ομλοκούλοφ, η σύζυγός τους καθώς και τα τρία τους παιδιά, ηλικίας 3, 11 και 15 ετών. Στο αεροσκάφος επέβαιναν, επίσης, ο Μπομπομούροντ Ναμπιέφ μαζί με τη σύζυγό του και έχασαν και εκείνοι τη ζωή τους, όπως μεταδίδει το CBS, επικαλούμενο τις οικογένειες των θυμάτων.

Δείτε ακόμη:

Τσαβούσογλου: Ο Μακρόν είναι υποστηρικτής της τρομοκρατίας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X