Show Biz

Κέιτ Μίντλετον: Εργαζόμενοι στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν προσπάθησαν να κλέψουν τον ιατρικό της φάκελο

Κέιτ Μίντλετον: Εργαζόμενοι στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν προσπάθησαν να κλέψουν τον ιατρικό της φάκελο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κέιτ Μίντλετον: Eργαζόμενοι στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιατρικό της φάκελο.
Όπως αναφέρει η Mirror, τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού φέρεται να πιάστηκε να προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία της Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο στη Βρετανία.

«Πρόκειται για μια σημαντική παραβίαση της ασφάλειας και απίστευτα επιζήμια για το νοσοκομείο, δεδομένης της άψογης φήμης του για τη θεραπεία μελών της βασιλικής οικογένειας. Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου επικοινώνησαν με το παλάτι του Κένσινγκτον αμέσως μόλις έπεσε στην αντίληψή τους το περιστατικό και διαβεβαίωσαν ότι θα υπάρξει πλήρης έρευνα. Όλο το ιατρικό προσωπικό έμεινε σοκαρισμένο από τους ισχυρισμούς και πληγώθηκε που ένας έμπιστος συνάδελφος φέρεται να ήταν υπεύθυνος για μια τέτοια παραβίαση της εμπιστοσύνης και της δεοντολογίας» αποκάλυψε συνεργάτης του νοσοκομείου στη Mirror.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να γνωρίζει το περιστατικό ενώ εκπρόσωπος του Παλατιού σημείωσε πως «αυτό αποτελεί θέμα της κλινικής».

Κέιτ Μίντλετον: «Έπρεπε να είναι εδώ» λέει ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ στην πρώτη του δήλωση μετά την επανεμφάνισή της

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δήλωσε ότι η σύζυγός του Κέιτ «έπρεπε να είναι εδώ», κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη βόρεια Αγγλία σήμερα, μία ημέρα αφότου είδαν το φως της δημοσιότητας τα πρώτα πλάνα της συζύγου του Κέιτ, μετά την επέμβαση πριν από δύο μήνες, στα οποία η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίζεται υγιής και σε καλή φυσική κατάσταση.

Το YouGov πραγματοποίησε δημοσκόπηση για να δει την άποψη των πολιτών για όσα βγαίνουν στην δημοσιότητα, μετά και την πρώτη εμφάνιση σε δημόσιο χώρο της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, το 51% των πολιτών αναφέρει πως έχει δει να συζητούνται θεωρίες σχετικά με την απουσία της Κέιτ στο διαδίκτυο, ενώ λιγότεροι, το 44% ήταν αυτοί που δεν έχουν δει.

Ενας στους τρεις πολίτες (το 36% συγκεκριμένα) πιστεύει επίσης πως η βασιλική οικογένεια δημοσιοποίησε πολύ λίγες λεπτομέρειες για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας, αλλά η πλειοψηφία, το 41% πιστεύει ότι κράτησαν τις ισορροπίες σωστά.

Αντίστοιχα ο κόσμος θεωρεί ότι η ανακοίνωση του βασιλιά Καρόλου για τη διάγνωση του καρκίνου του κρίθηκε καλύτερα. Το 64% λέει ότι οι πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα είχαν τη σωστή ισορροπία, έναντι του 14% που ήθελαν να μάθουν περισσότερα και 4% που ήθελαν να μάθουν λιγότερα.

Μετά την ανακοίνωση των προβλημάτων υγείας των δύο μελών της βασιλικής οικογένειας, το 68% δηλώνει πως εμπιστεύεται το ίδιο την Κέιτ, το 9% λιγότερο και το 9% περισσότερο. Για τον βασιλιά Κάρολο, το 72% λέει ότι δεν έχει αλλάξει η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, το 5% τον εμπιστεύεται λιγότερο και το 11% περισσότερο από πριν.

Κέιτ Μίντλετον: «Πείραξε» φωτογραφία και με την Ελισάβετ

Εχει ανεβάσει ξανά «πειραγμένη» φωτογραφία καθώς μετά το περίφημο «Photokate», μία ακόμα ανάρτησή της ερευνάται ως μη αληθινή.

Πιο συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δημοσίευσε τον Απρίλιο του 2023, ένα στιγμιότυπο που σύμφωνα με την Telegraph, είναι αλλοιωμένο. Η φωτογραφία που είχε τραβήξει η Κέιτ Μίντλετον το καλοκαίρι του 2022, δείχνει την βασίλισσα Ελισάβετ με τα 10 εγγόνια και δισέγγονά της στο Μπάλμοραλ.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ ανάρτησε τη φωτογραφία στο λογαριασμό, που διατηρεί το πριγκιπικό ζεύγος, με αφορμή τα 97α γενέθλια της βασίλισσας.

Το Getty σημειώνει πως βάσει των κανονισμών που εφαρμόζονται, ότι η εικόνα «έχει βελτιωθεί ψηφιακά από την πηγή». Μετά από την έρευνα που έγινε εντοπίστηκαν αλλοιώσεις σε τουλάχιστον έξι σημεία. Με αποτέλεσμα και επίσημα το στιγμιότυπο να θεωρείται ως μη αληθινό.

Η φωτογραφία απεικονίζει τη βασίλισσα Ελισάβετ να κάθεται σε έναν καναπέ περιτριγυρισμένη από τα εγγόνια και τα δισέγγονά της. Ένα στοιχείο που προδίδει την επεξεργασία είναι ένα σημείο δίπλα στην βασίλισσα όπου φαίνεται να έχει κοπεί ένα κομμάτι από την φούστα της. Ενώ, μοιάζει σαν να έχει τοποθετηθεί με τρόπο που δεν συνάδει με τις γραμμές. Κάτι αντίστοιχο παρατηρείται και σε ένα κομμάτι του καναπέ.

Κέιτ Μίντλετον: Η «ακτινογραφία» της πρώτης δημόσιας εμφάνισης της πριγκίπισσας μετά την επέμβαση – Τι αποκαλύπτει ειδικός για τη γλώσσα του σώματος

Χαμόγελα και νέες θεωρίες συνωμοσίας έχει προκαλέσει η πρώτη δημόσια εμφάνισης της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, «καθησυχάζει τους θαυμαστές της και διώχνει όλες τις τοξικές φήμες» που στροβιλίζονταν γύρω της όταν την είδαν να χαμογελά και να κάνει βόλτες το Σαββατοκύριακο, ισχυρίστηκε ένας ειδικός.

Μια «απίστευτα ευτυχισμένη» Κέιτ φωτογραφήθηκε από ένα μέλος του κοινού το Σάββατο να επισκέπτεται το Windsor Farm Shop με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, 41 ετών, σε μικρή απόσταση από το σπίτι τους στο Berkshire.

Φαίνεται υγιής, χαρούμενη και χαλαρή, η πριγκίπισσα κουβαλά τη δική της τσάντα για ψώνια και γελώντας συνομιλεί με τον σύζυγό της καθώς το ζευγάρι βγαίνει από το κατάστημα και επιστρέφει στο αυτοκίνητό του, σύμφωνα με την εικόνα που δημοσίευσε η The Sun.

Η Κέιτ Μίντλετον κουβαλάει την τσάντα με τα ψώνια της από κατάστημα στο Ουίνδσορ. Στο πλευρό της είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Κέιτ Μίντλετον: Τι αποκαλύπτει για τη γλώσσα του σώματος η ειδικός Τζούντι Τζέιμς
Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Τζούντι Τζέιμς αποκάλυψε ότι η «αρκετά εξαιρετική» συμπεριφορά της 42χρονης έδειξε ότι ήταν «γεμάτη ενέργεια» μετά από μια μακρά απουσία από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ δεν συνοδεύονταν από τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, δέκα ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ , οκτώ και τον πεντάχρονο πρίγκιπα Λούις. Το ζευγάρι, τις τελευταίες εβδομάδες, έχει στεναχωρηθεί βαθιά από τις άγριες εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα κουτσομπολιά για την υγεία και το πού βρίσκεται η Κέιτ. Δημοσιεύματα που κυμαίνονται από τους New York Times έως τη βρετανική Vogue αναφέρονται στις θεωρίες συνωμοσίας ενώ και τηλεοπτικές εκπομπές… αναζητούν την πριγκίπισσα. Παγκόσμιοι σούπερ σταρ όπως η Κιμ Καρντάσιαν έχουν ρίξει λάδι στη φωτιά με αναρτήσεις για την «εξαφάνιση» της Κέιτ στους εκατομμύρια θαυμαστές τους.

Ο σάλος σχετικά με την καλοπροαίρετη φωτογραφία της πριγκίπισσας για την Ημέρα της Μητέρας, την οποία αργότερα παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να επεξεργαστεί, απλώς πρόσθεσε τον στροβιλισμό των εικασιών.

Είχε προηγηθεί η ξαφνική ανακοίνωση του Ουίλιαμ ότι θα αποχωρούσε από το μνημόσυνο του νονού του τον περασμένο μήνα για αυτό που περιγράφηκε μόνο ως «προσωπικό θέμα» μόλις 45 λεπτά πριν. Με φόντο τη διάγνωση καρκίνου του Βασιλιά, το δράμα έχει δημιουργήσει μια πυρετώδη ατμόσφαιρα κουτσομπολιού και εικασιών γύρω από τη βασιλική οικογένεια.

Ωστόσο, η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Τζούντι Τζέιμς, τονίζει ότι η συμπεριφορά της Κέιτ ήταν ένα αριστούργημα στην «κατάργηση όλων των τοξικών φημών».

Κέιτ Μίντλετον: «Η γλώσσα του σώματος της Κέιτ Μίντλετον υποδηλώνει την επιθυμία να την δουν»

Η ίδια δήλωσε στο MailOnline: «Είναι εντελώς εκπληκτικό να βλέπεις την πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο και το θέμα εικασιών και φημών στα social media να εμφανίζεται ξαφνικά έτσι όχι απλά να δείχνει υγιής, γεμάτη ενέργεια και απίστευτα χαρούμενη, αλλά και να μην φαίνεται να προσπαθεί να κρυφτεί ενώ είναι έξω σε δημόσιο χώρο. Η Κέιτ προχωρά μπροστά από τον Ουίλιαμ εδώ, κάνοντας αρκετά μεγάλα βήματα ώστε να μην υπαινίσσεται κάποια συνεχιζόμενη αδυναμία. Ενώ ο Ουίλιαμ κρατά το πρόσωπό του μερικώς κρυμμένο κάτω από το καπέλο του και το κεφάλι του χαμηλωμένο, η γλώσσα του σώματος της Κέιτ εδώ υποδηλώνει την επιθυμία να την δουν»

«Το κεφάλι της είναι ψηλά και τα μακριά μαλλιά της φουσκώνουν, ενώ φοράει ένα χαμόγελο στα μάγουλα που φαίνεται να δείχνει ότι είναι εντελώς αισιόδοξη και χαρούμενη. Αυτή είναι μια πολύ ασυνήθιστη συμπεριφορά στη γλώσσα του σώματος για έναν κορυφαίο βασιλικό μέλος που βγαίνει “incognito” στο κοινό και υποδηλώνει ότι, φυσικά, θέλει να καθησυχαστούν οι θαυμαστές και να καταργηθούν όλες οι τοξικές φήμες» πρόσθεσε.

Κέιτ Μίντλετον: Θα κάνει επίσημη δήλωση η πριγκίπισσα;

Στο ίδιο ρεπορτάζ φίλος του πριγκιπικού ζεύγους εκτίμησε πως η Κέιτ ενδεχομένως να θελήσει να αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που την υποχρέωσε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, αλλά όχι με κάποια επίσημη δήλωση.

«Μπορώ να φανταστώ την πριγκίπισσα ίσως να συζητά την ανάρρωση της ενώ θα βρίσκεται έξω σε κάποια υποχρέωση. Αν θα το έκανε, έτσι θα το έκανε», είπε ο φίλος του ζεύγους, προσθέτοντας πως δε θα υπάρξει βιασύνη και πως οι Γουίλιαμ και Κέιτ «είναι πιο ανοιχτοί όταν συνομιλούν με το κοινό».

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως η πριγκίπισσα Κέιτ έχει «ταρακουνηθεί» από τη διαδικτυακή υστερία για την υγεία της και τις αντιδράσεις για την επεξεργασμένη φωτογραφία με τα παιδιά της για την Ημέρα της Μητέρας.

Κέιτ Μίντλετον: Σάλος με μέντιουμ που προβλέπει το μέλλον της

Ο αυτοαποκαλούμενος «νέος Νοστράδαμος», Athos Salomé, που ισχυρίζεται ότι είχε προβλέψει τον θάνατο της βασίλισσας είπε ότι η Κέιτ Μίντλετον θα αντιμετωπίσει «σημαντικές προκλήσεις».

Ο Βραζιλιάνος μυστικιστής ισχυρίζεται ότι είχε προβλέψει τον κορονοϊό, τον Elon Musk να αγοράζει το Twitter και ακόμη και τον θάνατο της Ελισάβετ. Ο Salomé πιστεύει ότι μπορεί να αποκαλύψει αλήθειες και να προσφέρει προοπτικές πέρα από την κατανόηση του ανθρώπινου νου.

Μιλώντας στην βρετανική Daily Star άφησε να εννοηθεί ότι η Κέιτ Μίντλετον θα έχει ένα… βουνό να ανέβει τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με τη Salomé, η πριγκίπισσα αντιμετωπίζει προβλήματα με τα οστά, τα γόνατα, τα πόδια και τις αρθρώσεις που φέρεται να βελτιώνονται με τη φυσιοθεραπεία, αλλά η κύρια πρόκληση της είναι αυτή του στέμματος. Καμία από αυτές τις ασθένειες, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Παλάτι.

Είπε στην Daily Star: «Οι προκλήσεις που αναφέρθηκαν είναι αν θα είναι όντως έτοιμη να αναλάβει το στέμμα. Οι μήνες Μάρτιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος είναι μέρος της ζωής της, όπως και το έτος 2025. Όλα είναι ήδη γραμμένα στη ζωή της Κέιτ, επομένως είναι σημαντικό να φροντίζει την ψυχική της υγεία αλλά και τα οστά της. Η δομή και η ευθύνη δεν βαραίνουν μόνο το μυαλό αλλά αντανακλούν και στα οστά της. Αν και ποτέ δεν θα επιβεβαιώσουν το γεγονός, έχει πράγματι αυτό το πρόβλημα».

Απομένει λοιπόν να δούμε αν ο Βραζιλιάνος μάντης θα… πέσει μέσα στις προβλέψεις του ή όχι!

Κέιτ Μίντλετον: «Θα μιλήσει για την υγεία της όταν το θελήσει»

Παράλληλα, συνεχίζονται τα σενάρια συνωμοσιολογίας σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον ειδικότερα μετά την πειραγμένη φωτογραφία. Πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για πολύ σοβαρό πρόβλημα, για χωρισμό, για θύμα ξυλοδαρμού μέχρι και για θάνατο.

Το παλάτι δεν έκανε πολλές ανακοινώσεις αλλά αρκέστηκε σε δύο. Η πρώτη στις 17 Ιανουαρίου ανέφερε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει υποβληθεί σε «προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά» και πώς θα επιστρέψει στα καθήκοντά της μετά το Πάσχα. Ακολούθησε δεύτερη ανακοίνωση ότι δεν θα εμφανιστεί μέχρι τον Ιούνιο. Και τότε άρχισαν οι φήμες…

Σύμφωνα με τη The Sunday Times φίλος του ζευγαριού δήλωσε ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θέλουν να είναι ξεκάθαροι και πιο ανοιχτοί και θα το κάνουν όταν νιώσουν έτοιμοι. Πρόκειται για μια απόφαση της Κέιτ και δεν πρόκειται να βιαστούν.

Ο φίλος του βασιλικού ζεύγους δήλωσε επίσης: «Δεν είναι ότι δεν πίστευαν ότι θα υπήρχαν πολλές εικασίες και ενδιαφέρον, αλλά είχαν εμπιστοσύνη ότι ο κόσμος θα τους έδινε τον χώρο που ζητούσαν, πράγμα που έκαναν για περίπου ένα μήνα».

Στη Sunday Times μια ακόμα βασιλική πηγή αποκάλυψε ότι: «Είναι πιο ανοιχτοί όταν βγαίνουν έξω και αλληλεπιδρούν με το κοινό – η πριγκίπισσα θα μπορούσε να συζητήσει την ανάρρωσή της δημοσίως, σε κάποια από τις υποχρεώσεις της… Αν επρόκειτο να το κάνει, έτσι θα το έκανε»

Η πιθανή ημερομηνία επιστροφής της Κέιτ Μίντλετον σύμφωνα με την εφημερίδα μπορεί να μην είναι πριν τις 17 Απριλίου, όταν δηλαδή τελειώνουν οι σχολικές διακοπές των παιδιών από το Πάσχα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X