Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας – «Είναι ζωντανή;»

Κέιτ Μίντλετον: Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας – «Είναι ζωντανή;»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η συγγνώμη της Κέιτ Μίντλετον η οποία ανέλαβε τη Δευτέρα (11.03.2024) την ευθύνη για μια «πειραγμένη» φωτογραφία που δημοσίευσε με την ευκαιρία της Γιορτής της Μητέρας στη Βρετανία την Κυριακή, πυροδότησε τις φήμες για το πρόσωπό της.

Άραγε η Κέιτ Μίντλετον παίρνει διαζύγιο; Αναρρώνει από μια χειρουργική επέμβαση αισθητικής φύσης; Ή ακόμα, είναι ζωντανή; Η φωτογραφία που φιλοδοξούσε να καθησυχάσει τους Βρετανούς πολίτες για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας  είχε το αντίθετο αποτέλεσμα, καθώς τροφοδότησε τις πιο τρελές εικασίες. Any

Σε ένα σύντομο μήνυμα που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Κέιτ Μίντλετον δήλωσε πως προσπάθησε να επεξεργαστεί τη φωτογραφία και ευθύνεται για τα πολλά ρετούς, τα οποία οδήγησαν στην απόσυρση του φωτογραφικού στιγμιότυπου από πέντε από τα μεγαλύτερα πρακτορεία, μεταξύ αυτών το Γαλλικό Πρακτορείο, τα οποία τη δημοσίευσαν.

Το εν λόγω φιάσκο επέτρεψε έναν νέο κατακλυσμό θεωριών για τη σύζυγο του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, οι οποίες συγκεντρώνονται στο διαδίκτυο υπό τον τίτλο “Katespiracy”, δηλαδή Κέιτ και «συνωμοσία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X